او ادامه داد: بعد از اعلام نهایی به تفکیک می توان پذیرفته شدگان در دوره های روزانه و شبانه را مشخص کرد و هنوز در این باره اظهار نظر ممکن نیست.
توکلی درباره وضعیت انتخاب رشته با سوابق تحصیلی و اینکه معدل کتبی دیپلم مبنای عمل است، تصریح کرد: ثبت نام در این کدرشتهها از ۲۰ اسفند ۹۷ آغاز و تا ۲۸ شهریور ۹۸ ادامه دارد؛ هر داوطلب میتواند تا ۱۰۰ کدرشته را از میان کدرشتههای انتخابی خود در فرم انتخاب رشته ثبت کند.
مشاور عالی سازمان سنجش با اشاره به آمار ثبت نامی تا امروز گفت: تا صبح امروز ۱۹۶ هزار و ۵۶۴ نفر نسبت به تکمیل فرم ثبت نام و انتخاب رشته خود اقدام کردهاند.
او با اشاره به اینکه ظرفیت پذیرش دانشجو در این رشته ها ۵۹۶ هزار نفر است، تاکید کرد: نام نویسی در این رشته ها صرفا به صورت اینترنتی است.
توکلی درباره اعلام زمان برگزاری آزمون استخدامی گفت: بعد از تعیین تکلیف چگونگی آزمون استخدامی زمان برگزاری آن از سوی سازمان امور اداری و استخدامی مشخص میشود و روند کار متعاقبا اعلام میشود.
انتهای پیام/
لطفا بهم جواب بدید.
بادلهره و هیجان میریم توسایت ضایع برمیگردیم
چرا هیچ خبری نیست
سلام. لطفا سوالات خود را در اینجا مطرح کنید تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انشاله نتایج بدون کنکور سراسری تا روز ۷مهر اعلام میشود
موفق باشید
نتایج رو اعلام کنید به خدا نامردیه اینطوری
بخدا مام دل داریم این همه انتظار بکشیم و اخرش سهمیه ها پر بشن و مهلت ثبت نام ازادم تموم بشه و اخرشم هیچ...
یعنی این فرد بدون سهمیه هم بازم بهترین دانشگاه قبول میشد. پس بیاید به جای اینکه اینقدر راجب این مسائل با هم بحث کنید، بچه هاتون رو مجبور کنید بهتر درس بخونن. مطمئن باشید بدون سهمیه هم نتیجه اش رو میبینن. لطفا اینقدر عدم موفقیتشون رو تقصیر این و اون نندازید!
به این بنده خدا و سازمان سنجش دیکته میشه که فلان کارو باید بکنن
مشکل ۳۰ درصد سهمیه ایثارگران
۳۰ درصد سهمیه بومی
سهمیه هیئت علمی
سهمیه اقازاده ها(مشخص نمیشه اصلا با چه مکانیسمی وارد دانشگاه میشن)
پردیس بین الملل
فروش صندلی
دانشگاه ازاد
است.
دوست عزیز من براتون با ذکر مثال اعلام کردم که با سهمیه خیلی چیز خاصی نمیشه قبول شد، مگه اینکه خود اون فرد رتبهی کلی در حدود ۳ الی ۴ هزار داشته باشه که رسیدن به این رتبه هم تلاش می خواد.
افراد دارای سهمیه طبق سهمیه و به صورت کارنامه جدا سنجیده میشن، مثلا کسی که رتبه ۱۰۰ شده در کارنامه افراد دارای سهمیه، به سختی پزشکی هرمزگان رو قبول میشه و این فرد رتبه کلش حدود ۴هزار هست.
بیشتر افرادی که برای فرزندانشون از وجود سهمیه مینالن، به شخصه دیدم که رتبه های ۲۰ و ۳۰ و حتی بالاتر داشتن، دوستان عزیز فرزندان شما با این رتبه ها حتی با وجود سهمیه ۳۰ درصدی هم هیچ رشته بدرد بخوری قبول نمیشن.
دوست عزیز، بعد تنها قبول شدن در دانشگاه سند خروج از اون نیست، من در رشته فیزیک اتمی تحصیل کردم، نزدیک به همگی ما هم ورودی سهمیه آزاد بودیم، از هم ورودی های من تنها ۳۰ درصد از دانشگاه خارج شدن، خیلی ها ترک تحصیل کردن و گرایششون رو تغیر دادن و خیلی ها فوق دیپلم گرفتن و کلا از دانشگاه رفتن. منم خودم گرایش ارشدم رو تغیر دادم چون رشته های علوم پایه هیچ آینده ای در کشور ما ندارن.
در مورد هم تراز کردن نظام قدیم و جدید کنکور که فرزندم شرکت کرده شکایت دارم
سوالات نظام قدیم بسیار مشکل طرح شده و بر خلاف قانون از نظام جدید هم طراحی شده بعد از اعلام نتایج هم همه رو با هم همتراز قرار داده اند که با توجه به جدا بودن ازمونها باید بصورت مجزا همترازی صورت میگرفت ولی این کار انجام نشده وبرای همه تراز مشترک قرار داده اند لذا تقاضا دارم که قوه قضائیه بصورت انی وبا توجه به ضربالاجل انتخاب رشته دستوری اتخاذگردد که به این شکایت رسیدگی شود
من متولد۶۳هیتم
چثدر درس خودندم چقد توی شهرغریب پول خوابگاه وکتاب و جزوه دادم
الان بیکارم
توی خونه
هر روز افسرده تر از روز قبل
بخصوص زمانی ک فرم استخدامی میاد ورشتمویا نمیخواد یا جنسیت محدود میکنه
منم پدرم یکسال جبهه بوده
اما خداروشکر ن جانباز شد ن شهید شد یانه منم حتما مثل فامیل نزدیکمون ک همسن منه وفرزند حانباز و ۱۳سااااال سابقه خدمتش شده سرکار بودم
مشکل مالی ندارم
ولی از بیکاری وتوی خونه موندن افسردم
همیشه هم حسرت خواهم خورد
اینی هم که می خوام بگم گفتم شاید مرحمی بر درد شماها باشه.
اینطوری نیستش که هر کی سهمیه داره یک جای خوب قبول شه، من به واسطه شغلم سالهاست شاهد ثبت نام افراد مختلف هستم، برای مثال پریسال فردی با سهمیه فرزند ایثارگران و معدل دیپلم نزدیک به ۱۹ و با رتبه ۲۰ هزار در رشته تجربی، هیچکدوم از انتخابهاش رو که شامل رشته های پزشکی و پیرا پزشکی بود رو قبول نشد. ایشون گزینه پیشنهاد دانشگاه رو بله انتخاب کرده بود که پیشنهاد دانشگاه هم یک رشته پرستاری در یکی از شهرستانهایی بود که مردم کمتر اسمش رو شنیده بودن.
دلیلشم اینه که تنها ۵ درصد هر رشته محل به این افراد تعلق داره، اونم منوط به آوردن ۷۰ درصد تراز آخرین نفر. یعنی اگر کسی به این ۷۰ درصد نرسه، این سهمیه به کسی تعلق نخواهد گرفت و این صندلی خالی خواهد ماند. من به شخصه طی این سالها شاهد بودم که این سهمیه تغییرات خاصی رو توی نتایج اعمال نکرده، فرقش این بوده که مثلا کسی که دانشگاه کرمان پزشکی می آورده، دانشگاه تهران قبول شده، منظورم هم از تغییر خاص این بوده که ایشون در نهایت پزشک میشده، تنها دانشگاهش فرق میکرده. پس شما عزیزان اگه فرزندانتون در حدی امتحان دادن که پزشکی میارن اونوقت بیاید و راجب به حق و ناحقی شکایت کنید و بگید که بچه من میتونست دانشگاه تهران بره اما الآن دانشگاه فلان شهرستان میره. چون در غیر این صورت فرقی به حال شما یا فرزندتون نخواهد کرد.
در ضمن یک چیزی هست که سالهاست من رو اذیت میکنه و اونم اینه که همه میگن ای کاش ما هم سهمیه داشتیم، دوستان عزیز میدونید بهای این سهمیه چی بوده؟ این بچه ها یا بدون پدر یا مادر بزرگ شدن، یا پدر مادرشون قدر یک چهارم بدنشون از کار افتاده بوده، آیا شما حاضر بودید در عوض این شرایط سهمیه بهتون تعلق میگرفت؟ من که حاضر نیستم و ترجیح میدم که والدین سالم داشته باشم تا سهمیه، خود دانید.
بیاید یاد بگیریم به رزمنده های کشورمون احترام بذاریم وگرنه ما هم یه کشوری مثل عراق یا افغانستان بودیم که بعد از این همه سال درگیر مشکلات و ناامنی های حاصله از جنگ هستند. اینطور نبوده که بیان بگن هر کی بره جنگ وقتی برگشت این رو میدیم اون رو میدیم، اینها داوطلبانه رفتن، فکر می کنم حالت عاقلانه اش اینه که شما بیاید یقه پدر یا مادرتون یا خودتون رو بگیرید که چرا جنگ نرفتید یا اگه رفتید چرا سالمید و شهید یا جانباز نشدید، درست نمیگم؟ آیا این کار رو میکنید؟!!!!
پول بهش بدن یا خونه یا از هر راهی دیگه به فرزندش چه ربطی داره
ممکنه که فرزند ایشان با همین سهمیه پزشک بشه ولی چون سواد کافی نداره فردا جان هزاران نفر رو به خطر بندازه وکسی که لیاقت داره قبول نشه بله این درصدها خیلی تاثیر داره وظلم در حق دیگران
است تفاوت باید باشه ولی تبعیض خیر
پارتی ایشان کیه!!!!؟؟؟؟؟
و همچنین اینکه نتایج هفته آخر شهریور اعلام میشه واقعا عدم مدیریت رو میرسونه چرا که خانواده ها درگیر بچه های دیگرشونم هستن چرا به فکر پدر مادرا نیستین چقدر واسه همه چیز تحت فشار قرار بگیریم اخه
انصافتون کجاست آخه تبعیض تا کجا
این کجاش با عدالت سازگاره لطفا قوه قضائیه بررسی کند
کارنامه اونهایی که سهمیه دارن رو با کسانی که تلاش کردن مقایسه کردید
ببینید چه فاجعه ای هست
سه ساله بازنشسته شدم .
چرا نمیگذارند ما بازنشسته ها سر کار برویم
ولی امثال این اقایون هنوز سر کارند
پس اشکالی ندارد اگه اونا هم بخوان از اول شروع کنن
به جوانان شایسته تحصیل است چرا مجلس در سال ۹۶مصوب میکند کسی که تا قبل از سال ۶۷ خدمت اجباری سربازیش را رفته و سالم برگشته به بچه های انها سهمیه کنکور میدهد و ۶۲۰۰۰ به سهمیه ایثارگران می افزاید چرا مصوب میشه بایستی ۶۰ درصد پذیرفته شدگان پزشکی باید از ایثارگران باشد بله ماهم قبول داریم حق فرزند شهید و جانباز و ازاده است نه حق ۵درصدی ها که قانون میگوید در ۶۰ درصد معیار اگر فرزند شهید یا جانباز یا ازاده نباشد از درصد تکمیل ظرفیت شود و این ظلمی نابخشودنی به دانش اموزان ایران از سوی مجلس است واقعا چرایی تصویب این مصوبه ۵ درصد باید توسط مردم بررسی شود
ممنونم