سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

داور بین المللی فوتبال ساحلی:

دستمزد داوران به اندازه یک دست لباس تمرینی هم نمی‌شود

اکبرپور گفت: دستمزد داوران فوتبال ساحلی به قدری کم است که اندازه یک دست لباس یا جلسه تمرینی نمی‌شود.

ابراهیم اکبرپور داور بین المللی فوتبال ساحلی کشورمان که در مسابقات جهانی مهمی تجربه قضاوت را در کارنامه دارد، به مناسبت روز جهانی داور در گفت و گو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد کم و کاستی‌های داوری عنوان کرد:  ابتدا به نوبه خودم روز داور را به تمام همکارانم  تبریک می‌گویم. اما در خصوص کم و کاستی‌ها باید بگویم مشت نشانه خروار است و اگر حرفی بزنم، تکرار مکررات است.

نگاه فدراسیون به داوران فوتبال ساحلی کمتر از فوتبال و فوتسال است

وی افزود: در هر حال خوشبین هستم  با حضور هدایت الله ممبینی در  راس امور دپارتمان داوری، وضعیت داوران خیلی بهتر شود. البته تلاش ممبینی به تنهایی چاره ساز نیست و باید نگاه‌ها به جامعه داوری بهتر شود. البته نگاه فدراسیون فوتبال به داوران فوتبال ساحلی به نسبت فوتسال و فوتبال خیلی کمتر است و حالا امیدارم با حضور ممبینی یکسان سازی بین این ۳ ورزش صورت پذیرد.  

وی افزود: باید نگاه مسئولان ارشد فوتبال نسبت به داوری به طور کلی تغییر کند. ممبینی نیز به تنهایی تا زمانی که حمایت مسئولان ارشد را پشت خود نبیند، نمی‌تواند تغییرات ریشه‌ای ایجاد کند.


بیشتر بخوانید: شکوری، ریاست کمیته فنی فوتسال را تکذیب کرد


دستمزد داوران به اندازه یک دست لباس تمرینی هم نمی‌شود

اکبرپور در مورد بحث درآمدزایی در داوری رشته ورزشی فوتبال ساحلی بیان کرد: من  در خارج از کشور یک مجموعه اقتصادی دارم و بیشتر درگیر آن جا هستم. در داوری ما برای پول کار نمی‌کنیم، ولی مسئله این است که پولی که به ما تخصیص داده می‌شود اندازه یک لباس تمرینی هم نیست! حتی این پول به اندازه هزینه‌های آماده سازی و تمرینات داوری هم نمی‌شود.  

به راغبان داوری نصیحت می‌کنم وارد این حرفه نشوند!

داور بین المللی فوتبال ساحلی کشورمان در قالب یک نصیحت خطاب به کسانی که اول راه هستند اظهار کرد: برای کسی که می‌خواهد داوری را شروع کند نصیحت می‌کنم که هیچوقت وارد این حرفه نشود! اما اگر علاقه‌مند به این حرفه بود باید بسیاری از فاکتور‌ها را در نظر بگیرد و پول و درآمد را در راس هرم نگذارد.

داوران ایرانی متهم ردیف اول هر مسابقه‌ای هستند

او در ادامه گفت:  در همه جای دنیا داور مسابقه عالی‌ترین مقام یک دیدار به شمار می‌آید، اما متاسفانه در کشور ما رویه به گونه‌ای پیش رفته که داور بازی متهم ردیف اول تمام کم کاری‌ها و ارکان فوتبال به حساب می‌آید. مثلا اگر تیمی از نظر مالی مورد حمایت نگرفته است یا در کادر فنی خود مشکلی احساس می‌کند، بدون در نظر گرفتن این مشکلات تنها انگشت اتهام به سمت داور بازی روانه می‌کند.  

باید در حمایت از داوران حرفه‌ای عمل شود

وقتی از داور توقع می‌رود که بسیار حرفه‌ای عمل کند، باید شما نیز حرفه‌ای از این قاضی بازی حمایت و تامین کنید. وقتی هم حمایتی از داور ندارید، نباید توقع حرفه‌ای بودن از او داشته باشید. من معتقد هستم باید رویه زندگی حرفه‌ای داوران را بر پایه‌ای گذاشت که ثمره خوبی بدهد چرا که داوران برای رسیدن به این جایگاه تلاش بسیار می‌کنند، وقت می‌گذارند و در کنارش هزینه می‌کنند تا به موفقیتی دست پیدا کنند.


بیشتر بخوانید: شمسایی: انصاری فرد مدیری کاربلد است/ کمیته فوتسال باید هر چه زودتر تکلیف تیم امید را مشخص کند


انتهای پیام/

آخرین اخبار از وضعیت داوری در ایران

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.