او ادامه داد: به طور کلی تبلیغات در حوزه پزشکی و ارائه خدمات بهداشتی درمانی بدون مجوز سازمان نظام پزشکی ممنوع است و تبلیغات پزشکی دارویی براساس آئیننامه غیرقانونی به حساب میآید مگر اینکه یک سری موارد استثنایی از سوی سازمان نظام پزشکی اعلام شده باشد.
حریرچی گفت: بیمارانی که جهت انجام کاشت مو به پزشک مراجعه کردهاند، اجازه انتشار تصاویر خود را میدهند و بعد از مدتی در سازمان نظام مهندسی از پزشک معالج خود شکایت میکنند که بر اساس قانون با این افراد نیز برخورد شدیدی میشود و در وزارت بهداشت هم حلقهای در حال بررسی هستند تا با موارد غیرقانونی برخورد شود.
معاون کل وزارت بهداشت بیان کرد: تبلیغات در فضای مجازی غیرقانونی است و وزارت بهداشت سلامت خدمات تبلیغشده در فضای مجازی را به هیچ عنوان تضمین نمیکند و من به همین دلیل به مردم توصیه میکنم گول فضاهای غیرقانونی را نخورند.
بیشتر بخوانید: ظرفیت بالای کشور در تولید داروهای بیوتکنولوژی
حریرچی در خصوص دارو گفت: در حال حاضر ۶۷ درصد از مواد اولیه دارویی در داخل کشور تولید میشود و ۹۷ درصد داروها نیز تولید کارخانجات داروسازی کشورمان است.
او افزود: امروزه در حدود ۷۵ درصد ارزش ریالی داروهای مورد نیاز مردم کشورمان در داخل تولید میشود و در زمینه ذخیره دارو با هیچ مشکلی روبرو نیستیم و مردم نگران هیچ مسئله نباشند.
انتهای پیام/