بر اساس این گزارش، بولتون مخالف انجام مذاکره آمریکا و طالبان است و به همین دلیل نیز از سیاست افغانستان به حاشیه رانده شده است حتی گفته میشود که اجازه مشاهده توافقنامه صلح را نیز نداشته است.
روزنامه آمریکایی فاش کرد که مشاور امنیت ملی ترامپ خواستار نسخهای از پیشنویس توافقنامه احتمالی آمریکا و طالبان شده بود، اما زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه امریکا در امور صلح افغانستان، درخواست او را رد کرده است.
انزوای بولتون از موضوع افغانستان زمانی آشکار شد که مقامهای ارشد دولت ترامپ در مرکز تفریحی گلف نیوجرسی کنار هم جمع شدند تا در مورد توافق صلح مقامات افغانستان و طالبان بحث کنند اما از حضور وی خبری نبود.
در این نشست که 16 آگوست برگزار شد، مقاماتی همچون مارک اسپر، وزیر دفاع، ژنرال دنفورد، رئیس ستاد مشترک ارتش، مایک پنس، معاون رئیس جمهور، مایک پامپئو وزیر امورخارجه، جینا هاسپل مدیر سازمان سیا و خلیلزاد حضور داشتند.
چندین مقام امریکایی اظهار داشتند که بولتون به خاطر برخی نگرانیها در مورد مخالفت تیم او با صلح افغانستان به این نشست دعوت نشده بود.
اما جان بولتون این ادعاها را رد کرد و در بیانیهای گفت: من قاطعانه این ادعاها را رد میکنم.
تسنیم نوشت: مقامهای آمریکایی یادآور شدهاند که پنتاگون و مقامات وزارت امورخارجه آمریکا از طرحهای گسترده برنامه خلیلزاد راضی هستند.
انتهای پیام/