وی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید قزل آلا نداریم، افزود: با توجه به شرایط مساعد اقلیمی و نبود بحران آب پیش بینی میشود که تولید قزل آلا به ۱۳۰ تا ۱۴۰ هزارتن برسد.
نبی زاده با اشاره به اینکه صادرات قزل آلا تعریفی ندارد، بیان کرد: با توجه به وقوع سیل اخیر و از بین رفتن بخشی از تولید در استانهای اصلی تولیدکننده، ماهی سایز برای صادرات نداریم که امیدواریم در نیمه دوم با تولید مناسب، صادرات رونق بگیرد.
بیشتر بخوانید: قیمت موز به کیلویی ۱۳ هزار تومان تومان رسید/افزایش ۱۲ درصدی شش قلم میوه در بازار
مدیر عامل اتحادیه ماهیان سردآبی با اشاره به اینکه واردات تخم چشم زده ارتباطی به تعطیلی مراکز تکثیر ندارد، بیان کرد: مراکز تکثیر در سال ۸۲ و ۸۳ زمانیکه دیدند تولیدات قابل پسند نیست و در مقابل تخم چشم زده وارداتی ضریب تبدیل غذایی و محاسن متعددی دارد، به جای اینکه مستقیم ورود کنند، مجوزها را به دلالان و واسطهها دادند تا آنها کار واردات را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه هیچ واردکنندهای بدون مجوز مراکز تکثیر نمیتوانند واردات انجام دهتد، بیان کرد: روند واردات تخم چشم زده توسط دلالان تا سال ۹۱ و ۹۲ ادامه داشت که متاسفانه به سبب ضعف نظارت سازمان دامپزشکی بیماری و آسیبهای متعددی به تولید قزل آلا وارد شد که سازمان شیلات از آن سال به بعد حساسیت بیشتری نشان داد به طوریکه هم اکنون امکان واردات از هر کشوری وجود ندارد، در حالیکه در گذشته این طور نبود.
وی در پایان در واکنش به اظهار نظر مخالفان واردات تخم چشم زده گفت: با وجود آنکه مراکز تکثیر اقدام به اصلاح نژاد نکردند، از این رو مخالفان واردات تخم چشم زده به دنبال این موضوع هستند تا با قطع واردات، قیمت تخم چشم زده داخلی را به شدت افزایش دهند.
انتهای پیام/