به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، سید نوراله حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستانبا بیان اینکه ۵۰ درصد مرغهای تولیدی در استان به صورت زنده در سطح بازار به فروش میسند، گفت: دامپزشکی و بهداشت، ۲ ارگانی هستند که باید از این اقدام جلوگیری بعمل آورند.
او علت لزوم برخورد با زنده فروشی مرغ در استان را جلوگیری از ایجاد مشکلات بهداشتی و سلامتی برای شهروندان عنوان کرد.
حسن زاده بیان داشت: برنامه ریزی شده که اداره کل دامپزشکی استان مردم را نسبت به خطرات بهداشتی و سلامتی خرید مرغ زنده آگاه کند تا میزان استقبال مردم از خرید مرغ زنده کاهش یابد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان تصریح کرد: با کاهش فروش مرغ زنده در استان میزان بیش تری مرغ تولیدی در کشتارگاههای استان کشتار میشود و مرغ با رعایت بهداشت و در زمان مناسب به صورت کشتار روز به دست مردم میرسد.
این مقام مسئول با بیان اینکه تمامی شرایط برای مرغداران جهت تولید مرغ در شرایط مناسب فراهم است اذعان داشت: تلاش شده که مرغداریها در تامین نهاده مشکلی نداشته باشند و قیمت توافقی برای فروش مرغ از مرغداریها با مشورت مرغداران در ستاد تنظیم بازار با توجه به هزنیههای آنها تعیین شده است و تلاش میکنیم که نهایت همکاری را با مرغداریها داشته باشیم و انتظار داریم که آنها نیز در تامین مرغ در بازار همکاری داشته باشند.
سید نوراله حسن زاده بیان کرد: با توجه به همکاریهایی که با مرغداریها انجام میگیرد هیچ گونه همکاری نکردن از سوی مرغداریها قابل قبول نیست و در صورتیکه به تعهدات خود در تنظیم بازار استان عمل نکنند با آنها برخورد خواهد شد.
او در ادامه گفت: به دلیل اینکه اغلب مرغداریها نمیخواهند بر اساس قیمت مصوب تنظیم بازار استان (۸۵ هزار و ۵۰۰ ریال) مرغ خود را عرضه کنند ۵۰ درصد مرغهای تولیدی در استان به صورت زنده فروشی در بازار عرضه میشود.
او افزود: با برخوردهایی که با تولیدکنندگان و عرضه کنندگان مرغ در استان در حال انجام است و با توجه به جلساتی که با صنف مرغداران صورت گرفته در تلاش هستیم که قیمت مرغ را در بازار کاهش دهیم.
نوراله حسن زاده با اشاره به راه اندازی سامانه تنظیم بازار در استان در چند روز گذشته اذعان داشت: این سامانه توسط معاونت اقتصادی استانداری خوزستان برای شفاف سازی عملکرد ستاد تنظیم بازار استان و فعالیت دستگاههای مختلف در این ستاد راه اندازی شده است.
او اظهار کرد: همواره مشکلات و نواقص زیادی از سوی دستگاههای مختلف مربوطه در ستاد تنظیم بازار استان در دریافت و یا تحویل حواله کالاهای اساسی از جمله گوشت و مرغ رخ میداد که با راه اندازی این سامانه میزان خطا کاهش مییابد.
حسن زاده اذعان داشت: در این سامانه امکان رصد میزان دریافت کالاهای مختلف از جمله گوشت و مرغ در ستاد تنظیم بازار وجود دارد و مشخص میشود که کدام سازمان در این ستاد به تعهدات خود عمل نمیکند و مسیر ورود و توزیع گوشت و مرغ در استان در این سامانه کاملا شفاف سازی شده است.
این مقام مسئول افزود: نمایشگاه مجازی از تولیدات استان توسط این معاونت به ۳ زبان عربی، انگلیسی و فارسی ایجاد شده است و هر دستگاهی تولیدات خود را در این نمایشگاه به نمایش میگذارد.
او اظهار داشت: ایجاد این نمایشگاه برای معرفی تولیدات استان در سطح ملی و بین المللی است.
حسن زاده همچنین درادامه با اشاره به توزیع یک محموله گوشت قرمز در بین رستوران داران گفت: یک محموله گوشت قرمز برای توزیع در بین رستوران داران هشت ماه پیش وارد خوزستان شد که توزیع نشد و تاریخ انقضاء این محموله تا یک ماه آینده است.
او تصریح کرد: در حال پیگیری هستیم که پشتیبانی اموردام استان این محموله گوشت را با قیمت هشت ماه پیش که ۳۷۰ هزار ریال است بین رستوران داران استان عرضه کند.
انتهای پیام/گ