او ادامه داد: فرایند برگزاری جشنواره از ۱۲ ماه به ۴ ماه کاهش یافته است و داوریها صرفا به یک دانشگاه ارجاع داده نمیشود، بلکه دانشگاهها و مراکز علمی متعددی این کار را انجام میدهند.
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان اظهار کرد: امسال در نظر داریم تجلیلی مجزا از سازمان علمی صنعتی وزارت علوم برای منتخبان کشوری برگزار کنیم و در هر رشته ۳ برگزیده داشته باشیم.
بیشتر بخوانید: واکنش رئیس مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان به تاخیر در اعلام نتایج مدارس سمپاد
سالاریان با اشاره به اینکه امسال سهم پژوهشسراها در تأیید و هدایت طرحها افزایش مییابد، گفت: در این دوره دانشآموزان به جای دفاع حضوری سه روز به تهران میآیند و ارائه حضوری برای راستی آزمایی دارند که در این روند از ظرفیت دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بهره میگیریم.
او درباره تمهیدات در نظر گرفته شده برای گلایههایی که از فرایند داوری طرحها وجود داشت، گفت: در هر رقابتی اعتراض به نتایج وجود دارد، اما همواره سعی کردیم تا بستر کار را بهبود ببخشیم، به دنبال این موضوع برای داور در جشنواره فراخوانی دادیم تا علاقهمندان به این کار وارد عمل شوند و اکنون ۳۰۰ نفر با توجه به ضوابط در نظر گرفته ابراز علاقهمندی به انجام این کار داشتند.
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و باشگاه دانش پژوهان جوان با بیان اینکه چندین دستگاه برای مشارکت در بخش داوری وارد عمل شدند، ادامه داد: سازمان فضایی، ستاد سلولهای بنیادی، امور تعاون وزارت تعاون و بخشهایی از وزارت علوم از جمله مهمترین نهادهای داوری محسوب میشوند.
سالاریان درباره آمار دانشآموزان شرکتکننده در این جشنواره گفت: تا امروز ۲ هزار و ۸۶۴ طرح از ۳ هزار و ۷۸۴ طراح دریافت کردیم و استانهای فارس با ۴۱۶، تهران با ۳۶۹ و خراسان رضوی با ۳۶۴ طرح ارسالی بیشترین مشارکت را در جشنواره خوارزمی داشتند.
او با بیان اینکه در حوزه ادبیات فارسی بیشترین طرحها را داشتیم، یادآوری کرد: پیشبینی میکنیم تا فردا حدود ۳ هزار طرح از دانشآموزان طراح به این جشنواره برسد.
انتهای پیام/