سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرح توسعه فرودگاه دبی به علت مشکلات اقتصادی متوقف شد

خبرگزاری بلومبرگ گزارش داد همزمان با مشکلاتی اقتصادی کشور‌های حاشیه خلیج فارس، طرح توسعه فرودگاه آل مکتوم دبی متوقف شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، خبرگزاری بلومبرگ به نقل از منابع آگاه گزارش داد همزمان با مشکلاتی که برای اقتصادی کشور‌های حاشیه خلیج فارس ایجاد شده است کار روی ساخت فرودگاه آل مکتوم دبی که قرار است یکی از بزرگترین فرودگاه‌های جهان بوده و ظرفیت پذیرش سالانه بیش از ۲۵۰ میلیون مسافر را داشته باشد، متوقف شده است.

به گفته این منابع که خواستند نامشان فاش نشود فعالیت‌های ساخت و ساز در این سایت متوقف شده و پرداخت منابع مالی نیز به حال تعلیق در آمده است.

پیش از این نیز در ماه اکتبر تاریخ تکمیل این فرودگاه پنج سال به عقب برده شده و سال ۲۰۳۰ به عنوان سال کامل شدن آن اعلام شده است. با تکمیل این فرودگاه بزرگ که پروژه‌ای ۳۶ میلیارد دلاری است شرکت هواپیمایی ملی امارات خواهد توانست موقعیت خود را به عنوان بهترین شرکت هواپیمایی جهان در مسافت‌های طولانی مدت تقویت کند.

شرکت فرودگاه‌های دبی نیز در بیانیه‌ای که در اختیار بلومبرگ قرار داد گفت: طرح اصلی و بلندمدت در زمینه ساخت این فرودگاه در حال بازبینی است، ولی جدول زمانی دقیق و جزئیات مربوط به اقدامات بعدی هنوز نهایی نشده است. در این بیانیه آمده است هدف آن است که از اطمینان حاصل شود روند ساخت این فرودگاه از فناوری‌های نوظهور بهره‌مند شده و متناسب با نیاز‌ها و ترجیحات مشتریان باشد.

اقتصاد دبی سال قبل کندترین رشد خود را از زمان سال ۲۰۱۰ تجربه کرد که تنش‌های ژئوپلتیک و پایین بودن قیمت نفت از دلایل آن به شمار می‌رود. بخش گردشگری نیز از سال ۲۰۱۷ روند رکود را تجربه کرده است. شرکت هواپیمایی امارات نیز که در دبی مستقر است به دنبال توسعه و تدوین راهبردی برای حمل و نقل مسافران به اقصی نقاط جهان است. این شرکت در زمینه افزودن مسیر‌های پرسود هوایی با مشکلاتی مواجه است و در حال بازنگری در طرح‌های ناوگانی خود است و در این زمینه خرید هواپیما‌های سوپر جامبو ایرباس‌ای ۳۸۰ را لغو کرده است.

فرودگاه جدیدتر دبی که در سال ۲۰۱۳ افتتاح شد تنها به یازده شرکت هواپیمایی مسافری خدمات ارائه می‌کند. با اینکه سال قبل ظرفیت آن با پنج برابر افزایش به بیست و شش میلیون و پانصد هزار نفر رسید تعداد واقعی مشتریان آن تنها ۹۰۰ هزار نفر است.

قرار بود با تکمیل اولین فاز توسعه این فرودگاه، ظرفیت آن به ۱۳۰ میلیون مسافر برسد. قرار است این فرودگاه در صورت تکمیل شدن نهایی بیش از ۲۶۰ میلیون مسافر را پاسخگو باشد که بیش از دو برابر ظرفیت کلی مسافران در بزرگترین و شلوغ‌ترین فرودگاه‌های کنونی دنیا است.

انتهای پیام/

برچسب ها: امارات ، خاورمیانه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.