سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

روش تهیه پاستا آلفردو

کمتر کسی را می‌شود دید که به انواع پاستا و ماکارونی‌ها دست رد بزند به‌ خصوص اگر ماکارونی دلتان را زده باشد و هوس یک پاستا کرده باشید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پاستا‌ها انواع مختلفی دارند که محبوب‌ترین آن پاستا آلفردو است. غذایی ایتالیایی که هر سر آشپزی دستور پخت متفاوتی برای آن دارد و نمی‌شود به هیچ‌کدام هم ایرادی گرفت. این پاستا را، اما در خانه هم می‌توانید مطابق میل و سلیقه‌تان درست کنید.

مواد لازم:

کره: یک پیمانه

خامه: یک پیمانه

سیر: یک حبه (خرد شده)

پنیر پارمزان رنده شده: یک پیمانه و نیم

جعفری تازه: یک چهارم پیمانه (ریز شده)

پاستا: ۵۰۰ گرم

سینه مرغ (پخته و تکه تکه شده): ۳۰۰ گرم

جعفری: به مقدار کافی برای تزیین

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. سس آلفردو: ماهیتابه متوسطی را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری کره داخل آن بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را به کره اضافه کنید و بگذارید تا ۵ دقیقه‌ای بجوشد. سپس جعفری، سیر و پنیر را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید و بعد از کمی حرارت را خاموش کنید.

۲. در ظرفی مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد به آن مقداری نمک و روغن اضافه کنید بعد پاستا را داخل آب در حال جوشیدن بریزید تا پاستا‌ها بپزند. در این فاصله یکی دو بار پاستا را هم بزنید.

۳. در فاصله پختن پاستا در آب جوش، در تابه‌ای دیگر، کره بریزید تا بر اثر حرارت آب شود. بعد مرغ را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.

۴. سپس نمک، فلفل و سس آلفردو آماده شده را به مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا مرغ‌ها طعم‌دار شوند.

۵. پاستا‌های پخته شده را آبکش کنید تا آب اضافه آن کشیده شود. بعد از چند دقیقه داخل یک ظرفی که کمی گرم شده باشد پاستا‌ها را بریزید و مخلوط مرغ و سس را روی آن بریزید.

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.