سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تعامل پلیس و دستگاه قضایی ضامن امنیت پایدار

دادستان شهرستان میاندورود گفت: برقراری نظم و امنیت برای شهروندان با تعامل پلیس و دستگاه قضایی میسر است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،حجت الااسلام هاشمی دادستان شهرستان میاندورود در در دیدار با فرمانده انتظامی این شهرستان گفت: تعامل همه جانبه دستگاه قضایی و نهاد‌های امنیتی و انتظامی، امنیت اجتماعی مطلوب در جامعه را به دنبال دارد.

او افزود: ارتباط و همکاری این دو دستگاه همیشه در بهبود کیفیت خدمات رسانی به مردم تاثیر بسزایی داشته است.

حجت الااسلام هاشمی گفت: این گونه نشست‌ها و جلسات توانسته بار زیادی از معایب و نواقص موجود در پرونده‌های قضایی را کاهش داده و باعث تسریع در رسیدگی به مطالبات شهروندان شود.
 
در ادامه این نشست سرهنگ داداش تبار با فرمانده انتظامی شهرستان میاندورود گفت:استمرار نشست‌های  تعاملی و حمایت دستگاه قضایی مسیری برای رسیدن به راهکار‌های مناسب و حل مشکلات اجتماعی در جامعه خواهد بود.

او با قدردانی از دادستان وقضات شریف دادسراکه در جریان رسیدگی پروند‌های قضایی تلاش می‌کنند افزود: تعامل و همکاری ناجا با دستگاه موجب ارتقای امنیت و آرامش در جامعه می‌شود و مردم احساس امنیت می‌کنند و اینکه ماموران انتظامی در انجام ماموریت‌ها قضایی احتیاج به حمایت قانونی دستگاه قضایی دارند.
انتهای پیام/س

دیدار دادستان میاندرود با فرمانده انتظامی این شهرستان

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.