او ادامه داد: باید توجه داشت که شورای عالی در حال حاضر تنها سامانه انسجام بخش ائتلاف اصلاح طلبان است و این شورا بدیلی با این کارکرد ندارد.
منصوری گفت در ارتباط با نحوه تصمیمگیری در شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان، گفت: از ابتدای تشکیل دور جدید با آسیب شناسی عملکرد دو دوره گذشته تصمیم بر این بود که آیبن نامه به نحوی اصلاح شود تا هم ضعفهای دورههای گذشته برطرف شود و هم تصمیمات به نحوی باشد که همه اعضا در فرآیند شکل گیری و نهایی شدن آن مشارکت داشته باشند.
او ادامه داد: بر همین مبنا در زمان انتخاب ریاست شورا هیچ محدودیتی برای اعضا وجود نداشت که نامزد ریاست شورا بشوند و شخص عارف هم برای ریاست شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان داوطلب نشده بود. درباره نواب رئیس هم به جز یکی از نواب که ریاست دورهای شورای هماهنگی است همه میتوانستند نامزد نایب رئیسی بشوند.
قائم مقام حزب اتحاد ملت ایران اسلامی خاطرنشان کرد: این فرآیند در مورد دبیران شورای عالی و کارگروهها هم به همین ترتیب بود. زمانی که نامزدها یکنفر بودند برای یک نفر رای گیری شد و زمانی هم که متعدد بودند طبیعتا رأی گیری انجام شده است.
منصوری یادآور شد: علی القاعده افراد چه حقیقی و چه حقوقی به میزانی که برای حضور در جلسات کارگروهها و نشستهای عمومی وقت بیشتری بگذارند، اثرگذاری بیشتری خواهند بود. حتی رابطین استانها نیز به رای اعضای شورای عالی انتخاب شده اند.
دبیر شورای عالی سیاست گذاری اصلاح طلبان اضافه کرد: اداره جلسات شورای عالی نیز بر اساس آیین نامهای است که به تصویب شورای عالی رسیده است. البته مباحث مفصلتر در کارگروهها انجام میگیرد و حاصل بحثها در شورای عالی مطرح و رای گیری میشود وپس از هر جلسه نیز جمع بندی بحثها و مصوبات شورای در قالب خبر جلسات منتشر میشود.
منصوری در تشریح فعالیت کارگروهها نیز گفت: برخی از کارگروهها از برنامه عقب هستند و برخی هم فعالند و تاکید هم بر این است که برای اخذ تصمیمات کارشناسی از مجموعه صاحبنظران غیر عضو در کارگروهها دعوت شود.
انتهای پیام/