این مقام انتظامی بیان داشت: تحقیقات اولیه حکایت از این داشت که متهم یک پست الکترونیک جعلی مشابه به پست الکترونیک شرکت ایجاد کرده است و به نام و حساب شرکت با شرکتهای خارج ارتباط برقرار کرده است.
وی تصریح کرد: در تحقیقات پلیسی مشخص شد که یکی از افراد که به احتمال قوی از کارمندان شرکت میباشند با اطلاع از معاملات شرکت، به نام شرکت معاملات را انجام داده و بدین ترتیب کلاهبرداری کرده است.
سرهنگ کاظمی با بیان اینکه کارآگاهان پلیس فتا موفق شدند متهم را که یکی از کارمندان شرکت بود، شناسایی و برای تحقیقات تکمیلی به پلیس فتا دعوت کنند، ادامه داد: متهم در پلیس فتا پس از مواجه با دلائل پلیس چارهای جز به اعتراف نداشت لب به اعتراف گشود و به جرم ارتکابی اعتراف کرد.
بیشتر بخوانید: هشدار دوباره پلیس فتا در مورد کلاهبرداری با پیامک یارانه
رئیس پلیس فتا با اشاره به اینکه متهم برای سیرمراحل قانونی به دادسرای مبارزه با جرائم رایانهای معرفی شد، خاطر نشان کرد: همان طور برای ایمن سازی اطلاعات در دنیای واقعی از تجهیزات ایمنی برای کاهش ضریب آسیب پذیری استفاده میکنیم رعایت اصول ایمنی نیز در فضای مجازی لازم است.
وی در پایان تاکید کرد: از در اختیار گذاشتن اطلاعات رمز گذاری شده به سایر افراد دوری کنید و هر چند وقت یک بار رمزگذاریهای خود را تغییر دهید.
انتهای پیام/