سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

درمان کبد چرب با ۴ گیاه دارویی

گیاهان دارویی به واسطه ترکیبات شناخته شده‌ای که دارند، می‌توانند نقش پیشگیری کننده داشته باشند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا می‌دانید کبد بزرگ‌ترین پالایشگاه، هم دربدن وهم درتمام دنیاست، زیرا در پالایشگاه‌های عادی در نهایت ۱۰۰ تا ۲۰۰ ماده تولید می‌شود، اما در کبد ۱۰ هزار ماده تولیدی داریم بنابراین کارکبد بسیار سنگین‌تر از پالایشگاه‌ها ست.

زمانی که غذا می‌خوریم، افزون بر ترکیب‌های ارزشمند، یک مقدار مواد زاید هم ایجاد می‌شود. مواد زاید سمی ازغذا‌های سنتتیک و شیمیایی بسیار بیشتر تولید می‌شود به ویژه اگر رژیم غذایی ناسالم هم داشته باشیم بنابراین امروزه که افراد از غذا‌های سنتتیک و مواد شیمیایی بیشتری استفاده می‌کنند، سموم بیشتری هم در کبدشان تولید می‌شود. از این رو، افراد زیادی از کبد ناکارآمد و چرب رنج می‌برند. برای این که تاثیر سموم کبدی کمتر شود و از بین برود، بهتر است افزون بر مصرف غذا‌های سالم از برخی گیاهان دارویی هم استفاده کنید.

مداومت در مصرف این گیاهان می‌تواند به خنثی سازی سموم کبدی و سلامت آن کمک کند، زیرا کبد هرروز با سموم مختلفی درگیر است. از جمله پرکاربردترین گیاهان دارویی که در دسترس همه است می‌توان موارد زیر را نام برد:

زردچوبه
یکی از مواد غذایی برای پاک سازی کبد زردچوبه است. زردچوبه را می‌توان در تمام طول عمر و در تمام روز‌ها استفاده کرد.

نتایج تحقیقی که انجام و در آوریل ۲۰۱۱ در مجله علمی غذا، منتشر شد؛ نشان می‌دهد؛ مصرف زردچوبه به جلوگیری از افزایش میزان کلسترول در خون کمک می‌کند. همچنین با تنظیم آنزیم‌های مسئول متابولیسم چربی، خطر بیماری کبد چرب را کاهش می‌دهد.

کاسنی
مقالات زیادی درباره گیاه کاسنی وجود دارد که تاثیر مثبت آن را روی کبد به اثبات رسانده اند. این گیاه به عنوان محافظ بسیار خوب کبد شناخته می‌شود.

مصرف عرق کاسنی موجب کاهش میزان کلسترول خون می‌شود و به پاک سازی کبد و بدن از سموم و مواد زاید کمک می‌کند. عرق کاسنی موجب دفع آسان‌تر صفرا از بدن می‌شود، زردی را می‌زداید و به طور کلی کبد را سبک می‌کند. هر چه این عرق تلخ‌تر باشد فایده آن بیشتر است و در التیام امراض کبدی موثرتر عمل می‌کند. عرق کاسنی نقش به‌سزایی در تولید و ترمیم سلول‌های کبدی ایفا می‌کند ومنبعی سرشار از ویتامین C و از بین برنده بیماری‌های مزمن کبدی است.

شاه تره و خارمریم
شاه تره و خار مریم هم گیاهان مفید دیگری هستند که مصرف آن‌ها برای کبد مفید است. هرچه فرد میوه و سبزی بیشتری مصرف کند، کبد سالم تری دارد، زیرا همه گیاهان ترکیبات مفیدی برای سم زدایی دارند. البته قدرت همه گیاهان برای پاک سازی کبد از سموم یکسان نیست و چهار گیاهی که به آن‌ها اشاره شد، جزو قوی‌ترین پاک کننده‌های کبدی هستند. از این رو، امروزه بیش از ۱۰۰ کارخانه داروسازی در دنیااز این گیاهان، دارو تهیه می‌کنند.

مصرف این گیاهان برای پیشگیری مناسب است همچنین اگر کبد درگیر شود می‌توانند تسکین بخش و درمان کننده باشند.


(درباره میزان و نحوه مصرف هر کدام با پزشک خود مشورت کنید.)

منبع : خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.