سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

هر آنچه موکب داران اربعین ۹۸ باید بدانند

هر آنچه موکب داران از جمله مدارک مورد نیاز برای ثبت نام، سایت ثبت نام، شرایط جذب و ... را باید بدانند، در این گزارش می‌خوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با نزدیک شدن به موعد پیاده روی اربعین حسینی افراد زیادی مشتاق گرفتن پروانه موکب داری و ارائه خدمات زوار اباعبدالله الحسین (ع) هستند. در این گزارش به بیان توضیحاتی درباره هر آنچه باید موکب داران از جمله مدارک مورد نیاز برای ثبت نام، سایت ثبت نام، شرایط جذب و ... بدانند می‌پردازیم.

اطلاعات مورد نیاز مسئول موکب
مجموعه اقدامات موکب در کشور عراق در بحـث خـدمات رسـانی بـه زائرین حسینی میبایست با هماهنگی و محوریت سـتاد بازسـازی سـتاد عتبات عالیات استان در عراق صورت گیرد.

از برقراری هر گونه ارتباط با مسئولین عراقی و ایرانی یا سـایر مراجـع در عراق بدون هماهنگی با ستاد بازسازی عتبات عالیات اسـتان در عـراق پرهیز شود.


بیشتر بخوانید: همه آنچه که باید درباره شرایط سفر اربعین ۹۸ بدانید 


ملاک صدور مجوز فعالیت موکب در سال‌های بعد منوط به هماهنگی کامل مسئول موکب با کمیتـه مشـارکت هـای مردمـی، اسـکان و تغذیـه استان خواهد بود.

موکب‌هایی که خدماتی از قبیـل چـای و نوشـیدنی ارائـه مـی نماینـد می‌بایست به نحوی برنامه ریزی کنند که به صورت تمام وقت بـه زائـرین سرویس ارائه گردد.

استقرار و اسکان نیرو‌های موکب در کنار موکب و با مسئولیت شخص مسئول موکب خواهد بود.

به خادمین موکب‌ها ابلاغ گردد از آوردن هر گونه مدرک شناسایی بـه جز گذرنامه به داخل کشور عراق اعم از شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، کارت شناسایی قویاً پرهیز گردد.

هر موکب پذیرایی باید دو بخش کامل را برنامه ریزی نماید کـه افـراد ضمن انجام کار به موقع و سریع دچـار فرسـودگی نشـوند و شـیفتی بتوانند امورات خود را به نحو احسن انجام دهند.

مسئول موکب می‌بایست از محل استقرار موکب، انبارها، محل پذیرایی از زائرین و مسئولین ذیربط، اطلاعات کاملی را در اختیار داشته باشد.

تردد اعضاء موکب در کشور عراق به جز محل مأموریت می‌بایست با هماهنگی و اطلاع مسئول ستاد استانی مستقر در عراق صورت گیرد.

مسئول موکب می‌بایست از تمام توان برای پذیرایی در شـأن زائـران اربعین در بهترین شرایط استفاده نماید.

مسئول موکب ملزم به ارائه گزارش از عملکرد روزانه موکب به سـتاد بازسازی عتبات عالیات استان و ستاد‌های مستقر در عراق می‌باشد.

مسئول موکب می‌بایست از شروع تا خاتمه عملیات خدمات رسانی از تمام نیرو‌ها به صورت کامل استفاده نماید و حضور تمامی نیرو‌ها تا پایان عملیات خدمات رسانی به زائرین الزامی می‌باشد.

کنترل دقیق تردد نیرو‌های موکب در مسیر‌ها و کشـور عـراق توسـط مسئول موکب الزامی است.

استفاده کامل و بهینه از امکانات و اقلام انتقال داده شده بـا برنامـه ریزی دقیق درکشور عراق

هزینه انتقال جابجایی، تغذیه خادمین موکب‌ها از حرکت تا مراجعت (داخل ایران و عراق) به صورت کامل به عهده مسئول و هیئت امناموکب بوده وستاد عتبات عالیات مسئولیتی در این خصوص نخواهد داشت.

تنها مرجع تعیین میزان مبلغ دریـافتی از اعضـاء موکـب، مسـئول و هیئت امناء موکب با هماهنگی کمیته مشـارکت هـای مردمـی، اسـکان و تغذیه استان می‌باشد.

نحوه جذب و به کارگیری اعضاء موکب

افراد موکب می‌بایست مؤمن، متعهد، متخصص در زمینه کار محوله، دارای سلامت جسمی و روحی، علاقمند و با انرژی و مقید به انجام کار باشند.

از جذب، انتقال و بکارگیری افرادی که مشکوک به مصرف مواد مخدر هستند به عنوان خادم موکب قویاً پرهیز گردد.

با بررسی دقیق عملکرد افراد موکب در سـال ۹۵ محاسـن ومعایـب را دقیقاً در جمع خود بررسی و بـا گـزینش مناسـب تـر از افـراد توانمنـد و علاقمند و متخصصتر بهره گیری شود.

مسئول موکب از بدو عضوگیری باید بداند چه افرادی برای تصدیِ چه مسئولیتی باید پذیرش شوند وسعی شود افرادی را با خود همـراه نماینـد که دارای کارایی لازم برای انجام کار‌ها باشند.

شناسایی و جذب خادمین موکب‌ها از دو مـاه قبـل از مراسـم اربعـین باید توسط مسئول موکب انجام شود.

رفتار مسئول موکب با خادمین و خادمین با زائرین باید در نهایت ادب و احترام و حسن خلق باشد.

مدارک موردنیاز ثبت نام و زمان تحویل مدارک اعضای موکب

نحوه اخذ ویزای عوامل موکب

الف: ۲ قطعه عکس ۳×۴ رنگی زمینه سفید، اصل پاسپورت، فیش واریزی هزینه‌های صدور ویزا، فیش واریز هزینه‌های سفر خـادمین موکـب برابـر تصمیمات ستاد بازسازی عتبات عالیات استان

تبصره: در صورت رایگان بودن ویزا، می‌بایست هزینه مربوطه حذف گردد.

ارائه مدارک جهت صدور کارت شناسایی به ستاد استان مربوطه الف): ۲ قطعه عکس ۳×۴ – فتوکپی از پاسپورت

ب): هویت خادمین موکب‌ها توسط مسئول موکب می‌بایست تأییـد و بـه ستاد شهرستان و عتبات استان جهت صدور ویزابه همراه کارت شناسایی معتبر اعلام گردد.

مدت اعتبار پاسپورت (حداقل شش ماه از زمان تحویل)

زمان تحویل پاسپورت اعضاء موکـب بـه سـتاد حـداکثر دهـم محـرم می‌باشد.

مسئول موکب تمام مدارک و مستندات افراد موکب را باید از یکـم تـا حداکثر دهم محرم تحویل ستاد نماید.

سایت ثبت نام موکب داران

داوطلبان گرفتن مجوز موکب برای ثبت نام فقط تا پایان شهریور ماه فرصت دارند با مراجعه به https://mokeb.org/نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

منبع:میزان

انتهای پیام/

نحوه جذب و به کارگیری اعضاء موکب‌های اربعین

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.