سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز به كار سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح در دانشگاه شیراز

سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح در دانشگاه با حضور ۵۰۰ دانش آموز در دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، دبیر سیزدهمین همایش زنگ تفریح دانشگاه شیراز گفت: همایش زنگ تفریح از سال ۸۶ در قالب ایده‌ای که توسط دانشجویان بخش کامپیوتر دانشگاه شیراز ارائه شد شکل گرفت و از همان سال به طور مستمر و سالانه برگزار می‌شود.

علی شاهچراغیان با بیان اینکه سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح به ریاست علی حمزه، رئیس بخش کامپیوتر و فناوری دانشگاه شیراز برگزار می‌شود، هدف از برگزاری همایش را شناخت دانش‌آموزان و تعیین هدف از از آینده خود که بخشی از آینده آن‌ها را دانشگاه تشکیل می‌دهد، عنوان کرد.

او با بیان اینکه دانش‌آموزان در این همایش با رشته‌های مختلف دانشگاهی آشنا می‌شوند، گفت: تلاش تیم اجرایی همایش این بوده که محتوای رشته‌ها کار می‌شود. در حاشیه این همایش کارگاه‌های علمی و مهارت‌های اجتماعی نیز پیش‌بینی شده است.

شاهچراغیان از حضور ۵۰۰ دانش‌آموز از استان‌های اصفهان، تهران، مازندران و فارس در این همایش خبر داد و گفت: امسال هفته پایانی اردیبهشت ماه در تمام مدارس نظری حضور یافتیم و با توضیح جزئیات این همایش، ۱۳۰۰ دانش آموز جهت شرکت در همایش ثبت نام کردند و پس از انجام گزینش ۵۰۰ دانش آموز براساس تست‌های روانشناسی و مهارتی برای حضور در همایش دسته‌بندی شدند.

او خاطرنشان کرد در این همایش فرصت حضور برای دانش‌آموزانی فراهم شده که به این محیط علاقه‌مند و برای انتخاب رشته نیازمند آشنایی با محیط دانشگاه و هت رشته‌های آن هستند.

دبیر سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح افزود: امسال نزدیک به ۷۰ کارگاه علمی و قریب به ۹۰ کارگاه مسابقه برپا می‌شود که دانش‌آموزان باید حداقل در ۱۴ کارگاه شامل ۶ کارگاه علمی، ۷ کارگاه مسابقه و یک کارگاه زنگ گفتگو حضور یابند. در این کارگاه دانش‌آموزان مهارت گفتگو و ارائه موضوع می‌آموزند.

شاهچراغیان با بیان اینکه انتخاب این کارگاه‌ها همانند سیستم انتخاب رشته در دانشگاه است و دانش‌آموزان از بین ۱۶۰ کارگاه ملزم به انتخاب ۱۴ کارگاه به سلیقه خودشان هستند، گفت: برای نخستین بار همایش زنگ گفتگو با چنین ابعاد و گستره‌ای برگزار می‌شود و برای برگزاری مسابقه‌ای هوشی هیجانی و علمی که بین‌رشته‌ای باشد برنامه‌ریزی شده است.

او عنوان کرد: دانش‌آموزان در گروه‌های ۱۰ نفره دسته‌بندی شدند و هر یک ویژگی خاصی مانند رهبری گروه، روحیه دادن به گروه و ... را دارند. براساس محتوای ارائه شده به آنها، هر گروه باید پاسخ معمای گردشگری را پیدا کند و موضوع معما بر این مبناست که یک گروه گردشگر خارجی وارد ایران می‌شوند و پس از دیدن نقاط مختلف باید از شیراز خارج شوند. مسیری را طی می‌کنند که گروه‌های شرکت‌کننده طراحی می‌کند و گروهی که بهترین پاسخ را ارائه دهد برنده مسابقه اصلی خواهد بود.

به گفته دبیر سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح، این همایش ویژه دانش‌آموزان هشتم تا دوازدهم طراحی شده و دانش‌آموزان سال آخر را پوشش نمی‌دهد، زیرا در آن مقطع دانش‌آموزان مسیر خود را پیدا کرده‌اند و البته برای همایش زنگ تفریح دستاورد بزرگی است که دانش‌آموزان با رتبه‌های برتر در این همایش شرکت می‌کنند تا راه زندگی خود را پیدا کنند.

شاهچراغیان با بیان اینکه هر سال همایش با یک تم ویژه برگزار می‌شود که تم امسال «مسیر خیال» است، افزود: با این مفهوم که هر دانش‌آموز باید مسیر زندگی خود را با یک سوال پیدا کند که این سوال را با نگاه به هویت خود مطرح می‌کند و باید به پاسخ برسد.

او اضافه کرد: امکان ارزیابی دانش‌آموزان شرکت کننده در همایش وجود ندارد، زیرا وقتی وارد دانشگاه می‌شوند ارتباطشان با ما قطع می‌شود، اما هر سال کارگاه‌ها ارزیابی و نقد و بررسی می‌شود که مبنای آن نظرسنجی از شرکت‌کنندگان است.

دبیر سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح یادآور شد: سال گذشته ۴۲۰ نفر در این همایش شرکت کردند که امسال به ۵۰۰ نفر رسیده و حدود ۲۰ درصد افزایش داشته است.

نائب دبیر سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح نیز در جمع خبرنگاران گفت: تمام عوامل اجرایی همایش از دانشجویان دانشگاه‌های سراسر کشور از جمله دولتی، آزاد، پیام نور و ... هستند، اما همایش به میزبانی و مدیریت دانشگاه شیراز و زیر نظر دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر برگزار می‌شود.

یاسمین شیرعلی تعداد نیرو‌های کادر اجرایی را ۹۰ نفر در قالب ۲۰ کمیته تخصصی اعلام کرد و افزود: معرفی رشته‌های دانشگاهی به دانش‌آموزان و قرار گرفتن آن‌ها در محیط دانشگاه مهم‌ترین هدف برگزاری همایش زنگ تفریح است.

او با بیان اینکه دانش‌آموزان شرکت‌کننده در ۵۰ تیم ۱۰ نفره دسته‌بندی شدند، اظهار کرد: ۳۳۷ نفر از آن‌ها دختر و ۱۶۷ نفر پسر هستند.

به گفته نائب دبیر سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح، دانش‌آموزان در قالب این تیم‌ها با یک سری چالش‌ها مواجه می‌شوند که باید با همفکری، تمرکز بر هدف و کار گروهی این چالش‌ها را مرتفع کنند.

شیرعلی با بیان اینکه امسال معاونت توسعه و نوآوری در همایش ایجاد شده است، عنوان کرد: تولید محتوای همایش زیر نظر این معاونت صورت می‌گیرد و با توجه به اهمیت محیط زیست و در راستای صیانت از آن امسال نشریه کاغذی به نشریه الکترونیک تبدیل شد و همچنین لیوان‌های یک بار مصرف حذف و لیوان تاشو که نوستالژی زمان کودکی ماست جایگزین شد.

اختتامیه این همایش، پنجشنبه ۷ شهریور در مجتمع فرهنگی رفاهی دانشگاه شیراز برگزار می‌شود.
انتهای پیام/م

سیزدهمین دوره همایش زنگ تفریح در شیراز

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.