سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران؛

لایحه سود مرکب بانکی در مسیر صحن علنی مجلس/ شورای نگهبان ایرادات شکلی به لایحه سود مرکب گرفت

رضیان گفت: ممکن است هفته آینده یا چند هفته دیگر این مصوبه به مجلس ارائه شود، ولی به محض ارائه تصویب و اجرایی خواهد شد.

عبدالله رضیان عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین جزئیات سود مرکب بانک‌ها گفت: پیرو پیگیری‌هایی که نمایندگان مجلس در سال قبل برای حذف سود مرکب از قرارداد‌های فعالان اقتصادی در شبکه بانکی، متوجه شدیم که این مسئله اول در اصلاحیه بودجه ۹۷ ارائه شد و بعد در قانون بودجه ۹۸ گنجانده شد، اما نتوانست موافقت شورای نگهبان و مجمع تشخیص مصلحت نظام را بگیرد.

او ادامه داد: در گذشته نحوه محاسبه سود این قرارداد‌ها مورد اشکال مراجع قرار گرفته بود، چون از سود بانکی نیز سود گرفته می‌شد، اما با مصوبه نمایندگان در جلسه علنی  مجلس قرار شد کسانی که اصل وام‌ها را پرداخت می‌کنند دیگر سود مرکب آن‌ها حذف شود و سود وام به روش ساده و طبق قرارداد اولیه گرفته شود.


بیشتر بخوانید:  قانون دریافت جریمه دیرکرد از افراد بدهکار مُسکنی برای بانک ها


رضیان تصریح کرد: در حال حاضر شورای نگهبان ایرادات (شکلی) از این مصوبه گرفته که ممکن است تصویب آن به طول بیانجامد.

عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی  در پاسخ به این سوال که  ممکن است تصویب این لایحه چه مقدار زمان ببرد؟ بیان کرد: ممکن است هفته آینده یا چند هفته دیگر این مصوبه به مجلس ارائه شود، ولی به محض ارائه تصویب و اجرایی خواهد شد.

او اضافه کرد: کلیات این طرح در صحن مجلس به تصویب نمایندگان رسیده است که اگر شورای نگهبان تأیید کند به تصویب نهایی خواهد رسید.

انتهای پیام/

سود مرکب یک عمل غیر شرعی است

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
عباس گودرزی
۰۹:۵۳ ۰۴ شهريور ۱۳۹۸
سلام ، قانون اگر طبق اصول اسلامی بر مبنای عدالت تصویب شود . این همه فاصله طبقاتی بوجود نمی آمد . لذا مالیات باید بصورت پلکانی سلالانه بر در آمد و سود بانکی بر اساس تورم و جریمه دیر کرد نیز بر آساس تورم بر میزان معوق صورت گیرد .