سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پزشکیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

نباید با انتقاد‌های تند، کارکرد‌های مثبت دولت را نادیده گرفت/ با حمایت از قوه مجریه در برابر دشمنان بایستیم

نایب رئیس مجلس گفت: نباید با انتقاد‌های تند کارکرد‌های مثبت دولت را نادیده گرفت بلکه باید انسجام خود را حفظ کنیم.

مسعود پزشکیان نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به فرارسیدن هفته دولت، اظهار کرد: در هفته دولت باید دستاورد‌های آن را مورد تقدیر قرار دهیم، البته بنده نمی‌گویم که کاملا مثبت عمل کرده، اما نباید با انتقاد‌های تند کارکرد‌های مثبت دولت را نادیده گرفت.

بیشتر بخوانید: دشمن هیچ غلطی نمی‌تواند بکند/ چهل سال دوم جمهوری اسلامی قطعاً برای ما بهتر خواهد بود

او افزود: معتقدم که دولت نباید مورد انتقادات تند قرار بگیرد، چراکه در وضعیت فعلی که آمریکا کشور ما را مورد هجوم تحریم و تهدید قرار داده است، باید انسجام خود را حفظ کنیم و از متهم کردن و انداختن تقصیر‌ها بر گردن یکدیگر بپرهیزیم.

پزشکیان بیان کرد: ما باید با حمایت از دولت و تشکیل یک صف واحد در برابر دشمنان بایستیم، چرا که تنها در این صورت در برابر دشمنان پیروز خواهیم شد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
برزو
۱۶:۴۸ ۰۳ شهريور ۱۳۹۸
شما از زمانی که نائب رئیس شدی حرفتان عوض شد چون دشمن سو استفاده میکند به دولت لیبرال انتقاد نکنیم
ناشناس
۱۵:۲۲ ۰۳ شهريور ۱۳۹۸
جلوی مفسدان اقتصادی را بگیرید