رضایی کوچی گفت: قیمت بلیت هواپیما در بسیاری از مقاصد به دلیل نظارت ضعیف و همچنین حضور دلالان با قیمت بسیار بالایی عرضه میشود.
او گفت: مردم و مسافران به دلیل قیمت بالای بلیت هواپیما در فشار هستند و این در حالی است که سازمان هواپیمایی و وزارت راه و شهرسازی برای حذف دلالان و چارتر کنندگان اقدامات لازم را انجام نمیدهند.
بیشتر بخوانید: محدودیتهای سوخت رسانی هواپیماها از سوی کشور ترکیه و عراق ادامه دارد
رضاییکوچی با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی هنوز انتظارات ما را برای کاهش و یا به ثبات رساندن قیمت بلیت هواپیما برآورده نکردهاند، گفت: نظارت به معنای واقعی در این حوزه وجود ندارد و نظارت و بازرسی بر آژانسها و شرکتهای هواپیمایی بسیار کم شده و انتظار داریم هرچه سریعتر سازمان هواپیمایی گزارش خود را در این باره به ما ارائه دهد.
رئیس کمیسیون عمران مجلس بیان کرد: با وجود آن که دامنه و سقف قیمتی بلیت هواپیما تعیین شده، اما هنوز بسیاری از مسیرها بلیت هواپیماها به صورت چارتری و قیمتهای بسیار گرانتر عرضه میشود همین موضوع باعث شد که تعداد مسافران در بخش هوایی کاهش چشمگیری داشته باشد.
او با اشاره به اینکه هنوز بسیاری از کشورها برای سوخت رسانی به هواپیماها همکاریهای لازم را انجام نمیدهند، گفت: انتظار داریم وزارت امور خارجه، وزارت راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی در این زمینه هرچه سریعتر رایزنی برای سوخت رسانی به هواپیماها را انجام دهند.
رضایی کوچی بیان کرد: ایران برای سوخت رسانی به هواپیماهای خود باید مشکلی نداشته باشد این در حالی است که در بسیاری از موارد ما هنوز برای سوخت رسانی به هواپیماها مشکل داریم.
رئیس کمیسیون عمران مجلس یادآور شد: بسیاری از مقاصد در کشورهای اروپایی هواپیماها امکان سوخت رسانی ندارند و همین موضوع باعث شده که هواپیماهای ما با مشکل مواجه شوند.
انتهای پیام/
به عنوان مثال بلیطی که ۵۰۰ هزار تومن هستش
اگر دنیا زیر رو بشه دیگه نمیشه ۲۰۰ هزار تومن
میشه ۴۸۹۹۹۰ تومن به اضافه ۲۶۱۳۳ تومن مالیات بر ارزش افزوده
بعد میگن کاهش چشمگیر
داشته