سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اقدامات کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری در دو سال گذشته

صدراعظم نوری در گزارش عملکرد خود راه اندازی سامانه صورت وضعیت در حوزه پسماند، معاینه فنی خودروها، صرف بودجه برای خرید خدمات ایمنی آتش نشانی را از دستاورد‌های مهم ۲ ساله این کمیسیون دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا صدراعظم نوری رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای شهر تهران در گزارش پیش از دستور خود از عملکرد دو سال گذشته این کمیسیون با اشاره به دغدغه و اولویت‌های شهروندان گفت: وقتی با شهروندان صحبت می‌کنیم شهروندان کاهش آلودگی هوا، کاهش ترافیک و کاهش آسیب‌های اجتماعی را به عنوان اولویت‌های خود مطرح می‌کنند و این دغدغه‌های شهروندان به ما کمک می‌کند تا در سیاست‌گذاری، تدوین لوایح به دنبال حل مشکل شهروندان باشیم و باید اعلام کنم کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری همواره به دنبال حل چالش و دغدغه‌های مردم بوده است.


بیشتر بخوانید؛ افزایش ۲۰۰ میلیارد تومانی بودجه فرهنگی و اجتماعی شهر تهران


رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای شهر تهران با اشاره به ۴ محور فعالیت کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری گفت: سلامت، محیط زیست، خدمات شهری و ایمنی جزء ۴ محور فعالیت این کمیسیون است که در ۲ سال گذشته نزدیک به ۱۷۰ جلسه برگزار کرده‌ایم و مباحث مورد نظر را در قالب طرح و لایحه بررسی کردیم.


او با اشاره به تعداد طرح و لوایح بررسی شده در کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری گفت: از ۱۲۱ طرح و لایحه بررسی شده ۵۶ طرح و ۶۵ لایحه را گذراندیم که در آن‌ها ۱۱۰ موضوع را در دستور کار خود قرار دادیم.


نوری با اشاره به نظارت میدانی گفت: در نظارت میدانی و بازدید‌هایی که صورت گرفت از ۴۰ سازمان، شرکت و محل بازدید کردیم و تمام اقدام‌ها و تلاش‌های خود را برای حفظ جایگاه محیط زیست قرار دادیم و تلاش کردیم مرکز محیط زیست و توسعه پایدار را ارتقاء بخشیم که باید از شهرداری تهران نیز تشکر کنم که در مناطق مختلف پست‌هایی را برای رسیدن به این هدف ایجاد کرد.


رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای شهر تهران با اشاره به کمیسیون ماده ۷ ادامه داد: یکی از کار‌های سخت و جدی که انجام شد کمیسیون ماده ۷ مبنی بر حفظ و گسترش فضای سبز پایتخت بود که توانستیم در این ۲ سال پرونده‌های بسیاری را بررسی کنیم.


او در توضیح ویژگی سامانه کمیسیون ماده ۷ گفت: از ویژگی‌های سامانه کمیسیون ماده ۷ این است که کلیه پرونده‌ها در تمام مراحل ساخت و ساز باید از این کمیسیون استعلام‌های لازم را اخذ کنند.


نوری با اشاره به این نکته که در سال ۹۷، ۵۰ درصد و در سال ۹۸، ۱۰۰ درصد عوارض قطع درختان صرف خرید باغ‌های پایتخت شد گفت: اقدام دیگری که شورای شهر تهران انجام داد تصویب طرحی بود که عوارض ناشی از قطع درختان را صرف خرید باغ‌های پایتخت کنیم که از این محل توانستیم ۶ یا ۷ باغ را در پایتخت تملک کنیم.


رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای شهر تهران تأکید کرد: نکته دیگری که در مصوبه بودجه قرار داشت این بود که وقتی عوارض قطع درختان را وضع می‌کردیم بندی اضافه شد که ارزش اکولوژیک درختان نیز محاسبه شود.


او در توضیح ایمنی پایتخت تصریح کرد: بحث ایمنی و آتش نشانی جزء محور دیگر فعالیت‌های کمیسیون محیط زیست، سلامت و خدمات ایمنی بود که توانستیم ۲ تا ۵ درصد بودجه را سهم افزایش ایمنی پایتخت کنیم که از این محل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران توانست تجهیزات به روزی را خریداری کند و به کار بگیرد.


نوری در توضیح اقدام‌های انجام شده در حوزه خدمات شهری گفت: در حوزه خدمات شهری پسماند جزء اولویت‌های ماست و ما در این مسیر موفق شدیم ۴ سامانه صورت وضعیت را راه‌اندازی کنیم.


رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شورای شهر تهران درباره اقدام‌های انجام شده برای کاهش آلودگی هوا گفت: با تشدید معاینه فنی خودرو، گسترش دوچرخه سواری و توسعه حمل و نقل توانستیم گام‌های مؤثری را در مسیر کاهش آلودگی هوا برداریم.

انتهای پیام/

شهروندان تهرانی کاهش آلودگی هوا و کاهش ترافیک را به عنوان اولویت‌های خود مطرح می‌کنند

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.