او افزود: در حال حاضر یک خانه سلامت در کل کشور و ۱۹ مرکز غیر دولتی تحت عنوان «ندای مهر» به دختران آسیب دیده خدمات رسانی میکنند.
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی و رئیس اورژانس اجتماعی بیان کرد: تنها یک خانه سلامت دولتی کشور به صورت شبانه روزی و رایگان خدمات دهی میکند و ۱۹ مرکز غیر دولتی روزانه فعالیت دارند.
جعفری تصریح کرد: سعی داریم که در مرحله شناسایی گروههای در معرض آسیب مداخله زود هنگام داشته باشیم تا از مزمن شدن آسیبها جلوگیری کنیم و هزینههای بیشتری به کشور متحمل نشود.
او ادامه داد: ارجاع دختران آسیب دیده به خانههای سلامت از طریق قضات محاکم قضایی، دادگستری مراکز استانها، نیروی انتظامی و اورژانس اجتماعی انجام میشود، البته تعدادی از دختران به صورت خود معرف به خانههای سلامت مراجعه میکنند.
بیشتر بخوانید: فعالیت ۳۵۸ مرکز اورژانس اجتماعی در سطح کشور
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی و رئیس اورژانس اجتماعی در مورد خدماتی که به دختران در خانههای سلامت ارائه میشود، گفت: به دلیل ناامن بودن محیط خانواده دختران آسیب دیده، این افراد در خانههای سلامت اسکان داده میشوند و همکاران ما در بخشهای مختلف روانشناسی، حقوقی، مددکاری اجتماعی و درمانی به این دختران خدمات رسانی میکنند، زیرا هدف ما فراهم شدن بستر امن در خانواده این دختران است.
جعفری گفت: اگر توانستیم خانواده را به مرحله نرمال و امن برسانیم، دختران به کانون خانواده باز میگردند و در غیر این صورت اگر دختران زیر ۱۸ سال باشند، به خانههای شبانه روزی کودک و نوجوان منتقل میشوند و اگر بالای ۱۸ سال سن داشته باشند، به خانههای امن موقت تحویل داده میشوند.
مدیرکل دفتر آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی و رئیس اورژانس اجتماعی تأکید کرد: دخترانی که به خانههای سلامت ارجاع داده میشوند، مجرم نیستند و فقط برای دور ماندن از برخی از آسیبهای موجود در خانوادههای خود و همچنین برای فرار از دام گروههای فساد به خانههای سلامت منتقل میشوند.
انتهای پیام/