او با اشاره به اینکه اشتغال جدیترین مشکل کشور است و ایجاد اشتغال و رفع فقر اولویت دولت میباشد؛ تصریح کرد: با حرف زدن و شعار اشتغال ایجاد نمیشود بلکه در عرصه عملی باید اقداماتی انجام شود.
فدائی علت مشکلات کشور و جامعه را بیکاری دانست و اظهار داشت: برای ایجاد اشتغال نیاز به سرمایه گذاران صبور، پرتلاش، خلاق و فعال داریم تا با دلسوزی در مناطق محروم و دورافتاده ایجاد اشتغال کنند.
استاندار کرمان اضافه کرد: دومین لازمه ایجاد اشتغال وجود مدیران و مسئولینی است که زمینه سرمایه گذاری را فراهم کنند تا سرمایه گذار در پیچ و خم سیستمهای اداری گرفتار نشود.
اوگفت: از ابتدای مسئولیتم در استانداری کرمان بر ایجاد سیستم اداری پویا و کارآمد در استان و اصلاح سیستم اداری موجود تأکید داشتم و در این مسیر نیز جدی هستم.
او با اشاره به هدف شکل گیری پنجره واحد سرمایه گذاری در استان تصریح کرد: پنجره واحد به این معناست که سرمایه گذار برای گرفتن مجوزها بجای مراجعه به دستگاههای اداری متعدد، به یک محل و نهاد مراجعه کند که به صورت جدی پیگیر فعالیت این نهاد بوده و هستم.
فدایی تعطیلی جلسه قبلی پنجره واحد سرمایه گذاری استان را یک اقدامی نمادین دانست و افزود: با این تعطیلی خواستم اهمیت موضوع را نشان دهم و به صورت جدی پیگیر حضور مدیران در جلسات پنجره واحد هستم، ولی متأسفانه احتمال میدهم رگههایی از فساد مانع شکل گیری پنجره واحد در استان میشود.
استاندار کرمان با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیتهای قانونی توسط مدیران استان اظهار داشت: یکی از این ظرفیتهای قانونی به مصوبه هیأت دولت درباره سرمایه گذاری در شرق استان بر میگردد که به بخشودگی ۵۰ درصدی سود تسهیلات بانکی سرمایه گذاری در شرق استان اشاره دارد که توسط سازمان برنامه و بودجه تضمین شده و بانک مرکزی نیز آن را به تمامی بانکها ابلاغ کرده است.
نماینده مردم شهرستانهای شرقی استان در مجلس نیز باقدردانی از نگاه استاندار کرمان به توسعه شرق استان گفت: شرق استان کرمان دریایی از سرمایه است که متأسفانه فراموش شده بود، ولی دولت تدبیر و امید نگاه جدیدی به این منطقه داشته است.
نیکزادی افزود: متأسفانه در کشور جلوی سرمایه گذاری سنگ اندازی میشود و مجلس، دولت و قوه قضائیه باید زمینه رابرای سرمایه گذاری آماده کنند چرا که امنیت نیز در سایه توسعه رخ میدهد.
اسماعیلی مالک و سرمایه گذار این کارخانه نیز در این آئین گفت: این کارخانه با سرمایه ۱۵ میلیارد تومانی به بهره برداری رسیده است و ظرفیت تولید روزانه ۵۰ تن شمش روی را دارد.
او با اشاره به اشتغال ۲۰۶ نفر بصورت مستقیم در این کارخانه افزود: این کارخانه اولین مجموعهای در استان است که سنگ روی را تبدیل به شمش روی میکند و بیش از ۸۵ درصد قطعات کارخانه نیز در شهرک صنعتی خضراء کرمان تولید شده است.
انتهای پیام/ح