سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

افزایش قیمت برنج ایرانی در بازار/التهاب بازار شکر فروکش کرده است

آقاطاهر گفت: با وجود برنج های کهنه مانده در انبارها، قیمت برنج ایرانی نو طی هفته اخیر در بازار یک هزار تومان افزایش یافته است.

محمد آقاطاهر رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بازار اقلام اساسی در ایام محرم اظهار کرد: با توجه به شرایط کنونی بازار اقلام اساسی پیش بینی می شود که اگر تصمیمات خلق الساعه ای اتخاذ نشود، آرامش بر بازار همچنان پایدار خواهد بود.

وی افزود: با توجه به آنکه گروهی واردات برنج در فصل برداشت را ممنوع و گروه دیگر آزاد اعلام می کنند، از این رو به سبب پیامد تناقض اظهارات مسئولان و سیگنال های منفی این امر احتمال افزایش قیمت برنج خارجی و ایرانی دور از انتظار نیست.

آقاطاهر ادامه داد: با توجه به ازدیاد مصرف برنج در ایام محرم به سبب نذورات افراد انتظار می رود که مجوز ترخیص برنج های مانده در گمرک داده شود تا نوسان خاصی در بازار اتفاق نیفتد.


بیشتر بخوانید: کاهش ۲۰ درصدی قیمت برنج ایرانی در بازار/چای خارجی گران شد


رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی با اشاره به اینکه قیمت برنج خارجی نوسانی نداشته است، بیان کرد: این در حالی است که علی رغم برنج های کهنه مانده در انبارها، قیمت برنج ایرانی نو طی هفته اخیر در بازار یک هزار تومان افزایش یافته است.

وی درباره آخرین وضعیت بازار حبوبات گفت: قیمت تمامی اقلام حبوبات جز لوبیا قرمز از ثبات نسبی در بازار برخودار بوده و تنها نرخ لوبیا قرمز به دلایل نامعلوم حدود ۷ تا ۸ درصد در بازار افزایش یافته است.

آقاطاهر با اشاره به اینکه التهاب بازار شکر فروکش کرده است، افزود: با توجه به ذخایر شکر مانده در انبار‌ها و توزیع سهمیه‌ای دیگر خبری از نوسان قیمت محصول در بازار نیست که با استمرار توزیع شکر سهمیه‌ای هیچ گونه افزایش قیمت در بازار محرم متصور نیستیم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی نرخ دولتی هر بسته ۹۰۰ گرمی شکر را ۴ هزار و هر کیلو شکر فله را ۳ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد.

وی با اشاره به اینکه قیمت چای خارجی نسبت به ماه‌های اخیر ۱۰۰ تا ۱۲۰ درصد رشد داشته است، بیان کرد: با توجه به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و اختصاص ارز نیما، قیمت چای خارجی نوسانات چشمگیری داشته است که به همین خاطر مسئولان نظارتی با برگزاری جلسات مکرر پیگیر موضوع هستند تا فروشندگان توجیهی برای گرانی ۱۰۰ تا ۱۲۰ درصدی چای در بازار داشته باشند یا نسبت به تعدیل نرخ اقدام کنند چرا که با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی، این میزان افزایش غیر قابل توجیه است.

آقاطاهر ادامه داد: اگرچه قیمت چای ایرانی به سبب ازدیاد تقاضا و رونق صادرات تا حدودی افزایش یافته، اما این نوسان قیمت به اندازه چای خارجی نبوده است.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پایان درباره تاثیر احیای وزارت بازرگانی بر بازار اقلام اساسی تصریح کرد: اگرچه بعد از گذشت چند سال کار به دست کاردان افتاده است، اما از الان زود است که بخواهیم راجع به تاثیر احیای وزارت بازرگانی بر بازار اقلام اساسی اظهار نظر کنیم.

انتهای پیام/

احتمال افزایش مجدد قیمت برنج ایرانی و خارجی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.