او با اشاره به قرارگیری قم در محور مواصلاتی ۱۷ استان کشور تصریح کرد: بر اساس شاخصهای اقتصادی در کنار ظرفیتهای عظیم فرهنگی و مذهبی در مقایسه با سایر استانهای کشور نرخ بیکاری ۱۰.۸ درصد دارد که از میانگین کشوری پایینتر است و این در حالی است که این نرخ سال گذشته ثابت بوده است و از این نظر در جایگاه ۲۹ کشور قرار داریم.
استاندار قم با بیان اینکه قم از نظر موقعیت زیارتی پنجمین شهر پربازدید کشور است افزود: سالانه نزدیک به ۲۵ میلیون زائر و مسافر در استان پذیرایی میشوند. فقط در نیمه شعبان و ایام منتهی به آن نزدیک به ۳ میلیون زائر و مسافر پذیرایی شدند.
او با تاکید بر اینکه حفظ آرامش، امنیت، انسجام، وفاق و همدلی در استان در مجموعه مدیریتی مورد تاکید است خاطرنشان کرد: این مسئه هم باید در بین مسئولان و هم بین مردم محقق شود؛ بین مدیران و مسئولان باید رابطه همدلانه در مقام رسیدگی به مشکلات مردم محقق شود.
سرمست با تاکید بر پاسخگویی مستقیم مسئولان به مردم گفت: در همین راستا به تمام مدیران تاکید شده که یک روز از هفته را بدون تشریفات اداری پاسخگوی مردم باشند.
او با اشاره به تدابیر اندیشیده شده در حوزه مقابله با آسیبهای اجتماعی تصریح کرد: تلاش کردیم از همه جریانهای سیاسی و سازمانهای مردم نهاد حمایت کنیم و با تاکید بر رعایت حقوق شهروندی در کنار مردم از ظرفیتهای حوزه مقابله با آسیبهای اجتماعی استفاده کنیم.
استاندار قم با بیان اینکه سیاست کلی دولت در مدیریت استان و کشور تامین ثبات و امنیت است گفت: از تمام کسانی که دل در گرو نظام و انقلاب دارند انتظار این است که در راستای تامین ثبات و امنیت کشور حرکت کنند و از کاری که این مسئله را خدشه دار کنند بپرهیزند.
او با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ به عنوان سال رونق تولید از سوی رهبر انقلاب گفت: با جهاد تلاشگران عرصه جنگ اقتصادی در شرایطی که در جنگ با دنیا هستیم در حوزه اقتصادی کارگروههای مختلف فعال شده اند و هر هفته یک روز از واحدهای تولیدی بازدید شده و مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی بررسی میشود.
سرمست اظهار کرد: در پنج ماهه سال جاری ۱۸ جلسه اصلی ستاد تسهیل تولید و ۳۱ کمیته فنی تشکیل دادیم و اجازه ندادیم حتی یک واحد تولیدی تعطیل شود و بلکه از واحدهای راکد شناسایی شده و ۶ واحد به چرخه تولید برگشته است که در شرایط تحریم اقدامی بسیار مهم و اثربخش است.
او سیاست مدیریت استان را پرداخت به موقع حقوق کارگران و حفظ اشتغال و اشتغال زایی عنوان کرد و افزود: به لحاظ عمرانی هم در استان متاسفانه یک سری عقب افتادگیها و پروژههای نیمه تمام داشتیم که نیاز است پیگیری شود که در سرلوحه کار ما قرار دارد.
استاندار قم با اشاره به طرحهای ساماندهی اطراف حرم مطهر و بازآفرینی شهری خاطرنشان کرد: اخذ مجوز تخصیص ۴۸ هکتار زمینهای پردیسان برای پروژههای اطراف حرم مطهر در دستور کار مدیریت استان است.
او اتصال سرچشمههای بار به خطوط ریلی را مورد توجه قرار داد و افزود: منوریل، فرودگاه، مترو، قطار سریع السیر و... در مرحله پیگیری برای تکمیل است.
سرمست از خریداری ۱۰۴ دستگاه اتوبوس برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی شهر خبر داد و افزود: ۵۰ دستگاه این ناوگان وارد شهر شده و مابقی در حال اخذ مجوز برای ورود به شهر است.
او با اشاره به بارندگی دو برابری امسال قم به نسبت سال ۸۸ افزود: اگر تدابیر پیشگیرانه ستاد مدیریت بحران و همکاری نهادها و مردم نبود نمیتوانستیم سیلاب خانمان برانداز و ویرانگر در قم را مدیریت کنیم تا کمترین خسارت به مردم وارد شود.
استاندار قم بیان کرد: برنامه داریم که در صورت امکان شهرک زائر را در استان راه اندازی کنیم که ضمن اینکه این شهرک پذیرای زائرین کم توان قم خواهد بود به گونهای مکان یابی شده که میتواند مونوریل را هم از حالت فعلی خارج کرده و فعال کند.
او با اشاره به راه اندازی مجمع مشورتی توسعه استان تصریح کرد: تلاش داریم از تمام سرمایههای فکری و مادی و معنوی استان استفاده کنیم. ۳۴ راهبرد توسعه استان تدوین و فرصتها و پهنههای سرمایه گذاری استان شناسایی شده و در قالب همایشی سراسری و بین المللی به سرمایه گذاران عرضه میکنیم تا قم به جایگاه شایسته خود در حوزه توسعه اقتصادی برسد.
استاندار قم گفت: در هفته دولت ۲۰۰ طرح عمرانی، بهداشتی، خدماتی و گردشگری را با اعتباری بالغ بر ۴ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال در اختیار مردم قرار خواهیم داد.
انتهای پیام/ش