سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دبیر: فدراسیون کُشتی ۵۰ میلیارد تومان بدهی دارد/ اگر پول کافی نداشته باشیم امید‌ها و نونهالان را به مسابقات بین المللی اعزام نمی‌کنیم/ وضعیت قرمز است

رئیس فدراسیون کشتی گفت: فدراسیون کُشتی از لحاظ فنی و مالی دچار مشکل بزرگی شده و نیاز به کمک دارد.

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا دبیر  رئیس فدراسیون کُشتی کشورمان در مورد شرایط حاکم بر این فدراسیون بیان کرد: قبلا گقته بودند که بدهی کشتی ۴ یا ۵ میلیارد است، اما حالا طلبکاران یکی یکی پیدا می‌شوند. بدهی فدراسیون کشتی بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان است که برای ما باعث اذیت شده است.  

نسبت به محمدی و بنا کم لطفی شده است

رئیس فدراسیون کُشتی در خصوص احتمال تغییر در کادرفنی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی عنوان کرد:  محمدی و بنا افتخارات کشتی ایران هستند و  طی سال گذشته به این ۲ عزیز کم لطفی شده است چرا که ۳۰ سال هزینه شده که فقط این ۲ مربی به جایگاه فعلی رسیده‌اند.   من به حضور این ۲ نفر در کشتی افتخار می‌کنم و تا جایی که خودشان بخواهند از آن ها استفاده خواهیم کرد. 

کُشتی اوضاع مالی و فنی خوبی ندارد

دبیر خاطر نشان کرد: گزارشات گذشته به درستی دست وزارت ورزش و جوانان نمی‌رسید. اما اکنون باید  تصمیم مدیریتی درستی گرفت و باید گفت که حتی از توان وزارت ورزش هم خارج است. وزیر ورزش هم نمی‌تواند به ما اعتبار بیشتری بدهد چه برسد به من که رئیس فدراسیون هستم. گرانی دلار، اعزام‌های بی‌مورد و ... می‌تواند دلیل اصلی بدهی هایمان باشد. دخل و خرج فدراسیون کُشتی با هم نمی‌خواند و همچنین ورود و خروجی‌ها هم با یکدیگر یکسان نیست. باید هیچ توقعی از کشتی نداشته باشیم. این روز‌ها کُشتی  اوضاع فنی و هم مالی خوبی ندارد. این اتفاق حداقل  ۳ سال زمان می‌برد تا درست شود. 

او در ادامه اظهار کرد:  به سلطانی فر وزیر ورزش هم گفتم، من مدارک جدید از حسابرس دارم و ۱۲ شهریورماه مجمع فوق‌العاده گذاشته‌ایم و به مجمع هم می‌گویم که وضعیت فدراسیون کشتی قرمز است و باید یک تصمیم مدیریتی اتخاذ شود. باید مجلس و دولت ورود پیدا کنند و کار‌ها درست شود. ما اگر پول کافی نداشته باشیم امید‌ها و نونهالان را به مسابقات اعزام نمی‌کنیم.

وزنه برداری سهمیه بیشتری از کُشتی می‌گیرد

دبیر ادامه داد: من به  صالحی امیری هم گفته‌ام که بودجه بندی به رشته  وزنه‌برداری با ۲ سهمیه یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان است و  کشتی با ۱۲ سهمیه ۲ میلیارد تومان، کمیته ملی المپیک امیدوارم ظرف ۲ روز آینده به کشتی کمک شود، چون ۲ ماه است که کادرفنی و پرسنل حقوق نگرفته‌اند. هزینه‌های ما فقط پول بلیت نیست، باید در مسابقات جهانی قزاقستان ۱۰۰ هزار یورو از بدهی‌های خود را با اتحادیه جهانی کشتی تسویه کنیم وگرنه به مشکل بزرگی برخورد می‌کنیم.


بیشتر بخوانید: خط خوردن برخی فرنگی کاران از تیم ملی و اعتراض به تصمیم محمد بنا


انتهای پیام/

مراسم وزن کشی مرحله نهایی لیگ دسته یک کشتی آزاد برگزار شد

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۲:۲۴ ۰۱ شهريور ۱۳۹۸
بهانه تراشی شروع شد.
پیمان اشراقی
۱۶:۵۸ ۰۱ شهريور ۱۳۹۸
سلام ،

با کسب اجازه و عذرخواهی از دخالت در امور فنی ،

به نظرم ورزشکاران در سنین پایین را اعزام کنید و همواره پشتیبان روحی آنها باشید ،

در مورد بزرگسالان ، از تعداد وزن های اعزامی کم کنید ،

یا مثلا در کشتی فرنگی که تازه کار هستیم ،
آن وزن ( نه ورزشکار ) را انتخاب کنید که با تمرین حرف جدیدی برای گفتن دارد ،
مثلا فن یا ضد فنی که معمولا دیگر کشورها از آن استفاده نمی کنند .