به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد، رضا یوسفی رئیس
اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشمر گفت: اغلب باغداران کاشمر در فصل برداشت انگور با روشهای بومی و محلی اقدام به تهیه شیره انگور میکنند.
او تصریح کرد: این جشنواره با همکاری
اقامتگاه بومگردی رمضان بیگ روستای قوژد و سازمان مردم نهاد
گردشگری یادآوران میراث دیار ترشیز با هدف معرفی این محصول برگزار شد تا ضمن آشنایی و آموزش با نحوه تولید شیره انگور ارگانیک، زمینه فروش مستقیم این محصول برای تولید کنندگان فراهم شود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشمر گفت: با توجه به اینکه
شیره انگور به روش خاص و با خاک مخصوص تهیه میشود در تلاش برای ثبت دانش بومی فرآوری شیره انگور هستیم.
یوسفی با اشاره به برگزاری سنت شیره پزی انگور همراه با آئینهای خاص افزود: این سنت بهانهای برای حضور
گردشگران و معرفی این محصول میشود.
او با بیان اینکه جشنواره شیره پزی انگور یکی از رویدادهایی است که در اطلس رویدادهای شهرستان به مرکز استان و تهران معرفی شده تصریح کرد: در حال برنامه ریزی برای برگزاری رویدادهایی همانند جوز ریزان، برداشت بادام و امثال آن هستیم که در این زمینه نیازمند همراهی جامعه محلی میباشیم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کاشمر با اشاره به برگزاری ۳۰ رویداد گردشگری تا پایان امسال گفت: تلاش بر نهادینه شدن برگزاری جشنوارههای مختلف دیگر مانند جشنواره ریواس، سمنو پزان و از این قبیل داریم تا به عنوان
رویدادهای گردشگری در اطلس رویدادها قرار گیرند.
شیره انگور یک شیرینی بسیار سالم و مقوی است که علاوه بر مصارف مختلف خاصیت درمانی نیز دارد.
کاشمر در ۲۲۸ کیلومتری مشهد واقع است.
انتهای پیام// ز.م
جشنواره شیره پزی انگور در کاشمر برگزار شد