سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

محتوای برنامه‌های ترافیکی باید دربرگیرنده یافته‌های علمی و واقعیت‌های اجتماعی باشد

جانشین فرمانده انتظامی استان گفت: فرهنگ‌سازی رفتار ترافیکی و آموزش فرهنگ ترافیک موثرترین روش در کاهش تصادفات رانندگی است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان،سرهنگ  ایرج خانی پور جانشین فرمانده انتظامی استان در نشست علمی تخصصی توسعه انضباط ترافیکی و کاهش جان باختگان جاده‌ای در زنجان با اشاره به ضرورت توجه بیشتر به بحث پایش تصویری و پیشگیری‌های علمی از تصادفات اضافه کرد: با نصب دوربین‌های کنترل سرعت و و پایش تصویری دیگر در بسیاری از نقاط نیاز به حضور فیزیکی پلیس نیست و حتی شاهد کاهش جان باختگان خواهیم بود.

او با اشاره به اجرای طرح‌های ویژه امنیت ترافیکی در استان گفت: اعمال قانونی یکی از مهم‌ترین ابزار‌های مبارزه با تخلفات رانندگی است ولی نکته حائز اهمیت آن است که جریمه و مجازات صرفا درمانی موقتی بوده و فاقد هر گونه تاثیر فرهنگی در جریان سامان بخشی به ترافیک و کنترل آن است.

سرهنگ خانی پور با تبیین و تحلیل مهم‌ترین علت‌های تصادفات رانندگی در محور‌های مواصلاتی استان اظهار داشت: عامل انسانی، جاده‌ای و خودرویی، از جمله علل اصلی وقوع تصادفات رانندگی می‌باشد و مهمترین علت وقوع تصادفات در استان زنجان نیز عدم توجه به جلو ناشی از خستگی و خواب آلودگی است که باید با اطلاع رسانی‌های مناسب و بهنگام، رانندگان را با مولفه‌های اثرگذار یک رانندگی قانونمند و ایمن بیش از پیش آگاه کرد.

او اضافه کرد: با توجه به رشد سریع شهر‌ها و افزایش ترافیک در جاده‌ها، مسئله ترافیک و تصادفات بیشتر نمود یافته است و پلیس به منظور کاهش تصادفات و سوانح جاده‌ای علاوه بر اعمال قانون، با حضور در بین آحاد جامعه نسبت به ارتقاء آگاهی شهروندان اقدام می‌کند.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان انضباط‌بخشی و فرهنگ سازی را دو رسالت مهم پلیس در جامعه برشمرد و گفت: استفاده از ظرفیت‌های مردمی و سایر سازمان‌های دولتی و غیردولتی برای اجرای فرهنگ صحیح ترافیک در جامعه لازم و ضروری است

سرهنگ خانی پور با اشاره به اینکه محتوای برنامه‌های ترافیکی باید دربرگیرنده جنبه‌های اجتماعی و علمی و براساس یافته‌های علمی و واقعیت‌های اجتماعی باشد، افزود: برنامه‌های ترافیکی باید توسط افرادی که در جامعه از مقبولیت بیشتری برخوردار هستند ارائه شود تا اثر‌گذاری بیشتری در مخاطبین و رانندگان داشته باشد و برنامه‌هایی که به‌طور غیرمستقیم پیام را به مخاطبین منتقل می‌کنند اثرگذارترند.

جانشین فرمانده انتظامی استان زنجان در ادامه افزود: با حرکت در مسیر اجرای قانون و ایجاد روحیه همبستگی در بین تمام آحاد مردم و دستگاه‌ها روز به روز شاهد وضعیت بهتر ترافیک در معابر درون و برون شهری باشیم.

گفتنی است در نشست اعضاء شرکت کننده در جلسه راه‌های پیشگیری از تصادفات در سطح استان را بیان کردند.
 
انتهای پیام/ن
 

فرهنگ‌سازی رفتار ترافیکی و آموزش فرهنگ ترافیک موثرترین روش در کاهش تصادفات رانندگی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.