او افزود: در دشت رفسنجان سالانه ۱۲۸ میلیون متر مکعب کسری مخزن داریم و کسری مخزن تجمعی ما در رفسنجان بیش از ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون متر مکعب رسیده که خیلی فاجعه بزرگی است.
مدیر عامل شرکت آب منطقهای کرمان بیان کرد: در حفر چاههای غیر مجاز اگر جلوگیری کرده بودیم و در صدور پروانهها جانب احتیاط رعایت شده بود و ۲۵ لیتر بر ثانیه داده بودیم این مشکلات نبود، اما باز هم دست به دست هم و همفکر و در بخش آب تا دیرتر نشده باید یک صدا شویم.
اوبا اشاره به اینکه دشت رفسنجان از یک وضعیت خاص کم آبی رنج میبرد تصریح کرد: تا زمانی که به مدیریت واحد در بخش آب نرسیم هیچ وقت مشکل آب حل نمیشود، هنوز دستگاههای مصرف کننده آب در حال سبقت گرفتن در راستای بیشتر مصرف کردن آب هستند و بودجه بیشتر میگیرند تا طرحهای خود را اجرا کنند در حالی که وضعیت خوبی نداریم.
رشیدی گفت: سالانه ۶۲ سانتیمتر در دشت رفسنجان و همین متوسط در استان کرمان افت منابع آبی را داریم متاسفانه آینده بدی در انتطار ماست در بخش آب شرب و کشاورزی کاملا به منابع زیرزمینی متکی هستیم در رفسنجان باید منابع آب را درآینده ذخیره کنیم.
او در مورد تبدیل آب کشاورزی به صنعت هم گفت: از این طرح استقبال میکنیم و آب را باید برای فرزندان که امانت در دست ما است نگهداریم و اضافه برداشت در رفسنجان ۵۰۶ میلیون متر مکعب است باید به ۲۷۷ میلیون متر مکعب برسد.
رشیدی با اشاره به اینکه بیش از نیمی از چاههای غیر مجاز در جنوب استان است گفت: چاههای غیر مجاز که ۳۵ تا در رفسنجان وجود دارد اگر این چاهها را پر کنیم در کشور رفسنجان به صورت الگو باشد که چاه غیر مجاز نداشته باشیم.
انتهای پیام/ح