او افزود: در آخرین جلسه ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد هماهنگیهای اقتصادی دولت به دو شرکت بزرگ دولتی ابلاغ شد کالاهای وارداتی را با اولویت بندر چابهار تخلیه کنند، چراکه این دو ستاد تاکید دارند بندر چابهار به جایگاه واقعی اش دست یابد.
او با بیان این که نگاه دولت بر این است که توزیع کالاهای اساسی بین بنادر جنوبی متوازنتر شود ادامه داد: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری، ابلاغ ستاد اقتصاد مقاومتی و ستاد هماهنگیهای اقتصادی دولت و اقدامهای توسعهای انجام شده در بندر چابهار، جهش این بندر در دستور کار است و باید به دنبال رونق ترافیک بار و کالا در این بندر استراتژیک باشیم.
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی با اشاره به مزیتهای بندر چابهار و تقدیر از اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان به دلیل اقدامهای توسعهای انجام شده در بندر شهید بهشتی اظهار کرد: موضوع اختصاص ۳۰ درصد تخفیف در سود بازرگانی کالاهای وارده به بندر چابهار نیز در دولت پیگیری میشود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان نیز با اشاره به فرصتهای بی نظیر بندر چابهار برای واردات و صادرات کالا گفت: این بندر قابلیت ایفای نقش کلیدی در تامین کالاهای اساسی کشور و کاهش هزینههای وارده بر این نوع کالاها را دارد.
بهروز آقایی با تاکید بر لزوم اختصاص ۲۰ درصد کالاهای اساسی سهم استانهای شرقی کشور به بندر چابهار، ارائه تخفیف ۳۰ درصد در سود بازرگانی کالاهای وارده به این بندر و ایجاد منطقه ویژه اقتصادی در بنادر شهید بهشتی و شهید کلانتری افزود: پیشنهاد میشود واردات کالاهای کانتینری مورد نیاز کارخانجات خودروسازی از طریق این بندر انجام شود.
بازدید از زیرساخت ها، تجهیزات، اسکلهها و فرآیند تخلیه و خروج کالای اساسی در طرح توسعه بندر شهید بهشتی و بازدید از انبارها و محوطههای انبارشض کالا و پسکرانههای بندری از دیگر برنامههای سفر قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی به بندر چابهار بود.
انتهای پیام/ز