به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان، حجت الاسلام سید محسن حسینی دیباجی مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان در نشست هم اندیشی شورای عالی مساجد استان سمنان با اشاره به فرمایشات امام خمینی (ره) با بیان اینکه امروز مساجد به عنوان سنگر است گفت: باید در حفظ مساجد کوشید و در جهت اعتلای آن گام برداشت.
او با اشاره به اجرای طرح شهید بهنام محمدی در مساجد افزود: یکی از سیاستهای بسیج جذب جوانان به مسجد و مانوس کردن آنان با محراب و منبر است.
حجت الاسلام حسینی دیباجی با بیان اینکه مسجد، مدرسه و منزل سه ضلعی است که باید با هم ارتباط داشته باشند تصریح کرد: این ارتباط باعث پیشرفت در هر سه محیط شده و عامل مهمی در استحکام فکری، اجتماعی، دینی، تحصیلی و ... جوانان و نوجوانان میشود.
مسئول نمایندگی، ولی فقیه در سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان با اشاره به طرح گشت رضویون در محلات افزود: بسیجیان با حضور و گشت زنی در محلات امنیت آن محله را برقرار میکنند.
او با بیان اینکه اردوهای جهادی نیز در پایگاههای بسیج فعال است و نقش مهمی در پیشرفت کشور دارد گفت: بسیجیان جوان همواره به عنوان افسران خط مقدم جبهه جنگ نرم در حیطههای مختلف مشغول فعالیت هستند و همچون شهدا گمنام و خالصانه به این مرز و بوم خدمت میکنند.
حجت الاسلام قدرتی مسئول امور مساجد و دبیر شورای عالی مساجد در استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به اینکه روز به آتش کشیده شدن مسجدالاقصی به عنوان روز جهانی مسجد نامگذاری شده است گفت: هر ساله در این روز از ارکان مساجد در استان سمنان تجلیل به عمل میآید.
او با بیان اینکه قریب به یک هزار مسجد در استان سمنان وجود دارد افزود: برنامههای فرهنگی در مساجد با محوریت تبیین بیانیه گام دوم برگزار میشود.
حجت الاسلام قدرتی با بیان اینکه جذب جوانان به مساجد از اولویت برنامهها است تصریح کرد: امروزه مساجد صرف عبادت، فعالیتهای فرهنگی، هنری، اجتماعی، ورزشی و ... در آن انجام میشود.
دبیر شورای عالی مساجد در استان سمنان با بیان اینکه ۶۰ مرکز نیکوکاری در مساجد استان فعالیت میکنند افزود: تشکیل گروههای جهادی نیز یکی دیگر از برنامهها در مساجد است.
سرهنگ منصور شوقانی جانشین سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به هم افزایی بیشتر ارکان مساجد گفت: صندوقهای قرض الحسنه با نگاه اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی یکی از طرحهای مهمی است که در مساجد فعال است.
او با بیان اینکه گروههای جهادی فعال نیز در پایگاههای بسیج مساجد وجود دارند افزود: در برنامههای فرهنگی، هنری و مذهبی نیز بسیج نقش پر رنگی دارد.
حجت الاسلام تدین مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه یک هزارو ۶۰۰ هیئت امنا در مساجد استان سمنان ساماندهی شدند گفت: یکی دیگر از برنامههای سازمان اوقاف و امور خیریه ساماندهی خادمین در مساجد است.
او با اشاره به اینکه مساجد بیمه حوادث هستند افزود: تلاش برای جذب اعتبارات عمرانی از دولت و خیرین از اهداف این سازمان است.
حجت الاسلام موسوی مدیر ستاد هماهنگی کانونهای مساجد استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه جذب کودکان، نوجوانان و جوانان به مساجد از اولویت برنامهها است گفت: جذب جوانان و نوجوانان با اشراف خانواده همراه است و در این بین هدف برسی آسیبهای اجتماعی آنان است.
او از برگزاری مسابقات قرآن و برنامههای عقیدتی در مساجد خبر داد و افزود: در بخش خواهران نیز برنامههایی با محوریت اقتصاد مقاومتی و تولید صنایع دستی انجام میشود.
حجت الاسلام عرفانی مسئول فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان سمنان نیز در این نشست با بیان اینکه یکی از اهداف سازمان اوقاف حضور خیرین و خیریه در مساجد است گفت: خدمت رسانی به مردم نیز از اولویت این سازمان است.
انتهای پیام / ر