او بیان کرد: مدتی پیش، مشکلی که تولید کنندگان با آن دست و پنجه نرم می کردند؛ عدم دسترسی به قطعات محصولات کره ای بود که این قطعات را در اختیار تولید کنندگان قرار ندادند، اما این مشکل طولانی مدت نبود و توانستیم قطعات را تامین کنیم.
به گفته شهیدی برخی از تلویزیون های ماهواره دار برندهای معروف و معتبر دنیا هستند که کاملا به صورت قاچاق وارد کشور می شود و به دلیل عرضه آن با قیمت پایین، بازار را برای خود نگه داشته اند.
بیشتر بخوانید: ابلاغ مصوبه تعریف جدید کالای قاچاق با هدف مبارزه با خروج کالاهای اساسی
دبیر انجمن تولید کنندگان صوت و تصویر کشور ادامه داد: متاسفانه مشکلی که وجود دارد، دولت مانع کار قاچاقچیان نمی شود و آنها بدون پرداخت مالیات و گمرک به کار خود ادامه می دهند، می توان گفت تمام امکانات در اختیار آنها قرار گرفته و با تبلیغات در شبکه اجتماعی، به راحتی محصولات خود را می فروشند.
او تشریح کرد: این دسته از قاچاقچیان حساب بانکی مشخص دارند و به راحتی اجناس را به مشتری تحویل می دهند؛ بارها انجمن برای جلوگیری از فعالیت آنها نامه نوشته است اما هیچ اقدامی برای مانع کار آنها انجام نمی شود.
شهیدی افزود: اگر عواملی مثل دارایی و گمرک با انجمن همکاری کنند به راحتی می توان از کار این افراد جلوگیری کرد، چرا که با بررسی حساب بانکی می توان این افراد را شناسایی کرد.
دبیر انجمن تولید کنندگان صوت و تصویر کشور با اشاره به اینکه برخی از کالاهای قاچاق، تقلبی هستند، گفت: برخی از کالاها کیفیت نامرغوبی دارند و شامل طرح خدمات پس از فروش نمی شوند.
او درباره تعداد کالاهای قاچاق، افزود: با رصدی که در تعداد محصولات داریم و تولید و واردات قانونی پیش بینی می شود در سال بالای ۵۰۰ هزار دستگاه قاچاق باشند و به دلیل اینکه ارز نیمایی به کالاها تخصیص یافته است، این محصولات زیادتر شده اند.
دبیر انجمن تولید کنندگان صوت و تصویر کشور تصریح کرد: قاچاق ۵۰۰ هزار دستگاه در سال نشان دهنده رقم قاچاق میلیاردی است و اگر دارایی و گمرک بتواند حساب بانکی این افراد را بررسی کند می تواند از کارکرد آنها جلوگیری کند.
انتهای پیام/