به
وی بیان کرد: در مکه هم به طور متوسط در شرایط کنونی روزانه در این دو وعده ۱۴۹ هزار و ۶۶۰ پرس غذا طبخ و توزیع میشود.
وی افزود: همچنان همه مراکز پخت و آشپزخانههای ما در مکه از جمله دو مرکز صنعتی و بزرگ ما یعنی افندیه و ابوجدایل و نیز دو آشپزخانه خودپخت میلینیوم و الدانه فعال است با کیفیت و به صورت خستگی ناپذیر همه نیروهای فعال آن به انجام وظیفه اقدام میکنند.
فرشید افزود: پخت نان هم همچنان به صورت روزانه انجام میشود که فقط دیروز ۵۶ هزار قرص نان را آماده کرده اند.
به گفته وی، در مجموع از ابتدای فعالیت نانواییهای ما در مکه یک میلیون و ۷۶ هزار و ۳۰۰ قرص نان طبخ و برای تغذیه زائران توزیع شده است.
وی تصریح کرد: در این میان برنامه ریزیهای ما بر آن است که کیفیت کار در پخت نان در سال آینده افزایش قابل ملاحظهای یابد ضمن آنکه این تجربه در این سطح امسال برای نخستین بار بود که اجرایی شدو با توجه به ذایقه زائران کشورمان تجربه خوبی هم بود.
انتهای پیام/