رئیس مجلس گفت: بخشهای اداری مجلس در ۳۰ نقطه پراکنده است که این وضعیت به لحاظ هزینهای و حفاظتی، مشکلاتی را ایجاد میکرد، اما اکنون با اجرای طرح جدید همه آنها در یک مکان مستقر میشوند.
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از تلاش اعضای هیات رئیسه سه دوره اخیر مجلس که پشتیبان احداث ساختمان جدید اداری و کمیسیونهای مجلس بودهاند، بیان کرد: یکی از مشکلات کار پارلمان، پراکندگی بخشهای مختلف قوه مقننه بود. به عنوان نمونه، مرکز پژوهشهای مجلس که مستمراً باید در دسترس نمایندگان مجلس باشد و پشتوانه فکری قوه مقننه است با مجلس فاصله دارد و در دسترس نیست. در پروژه جدید، مجلس تصمیم گرفت تا مرکز پژوهشها نیز در ساختمان اداری و کمیسیونها مستقر شود.
بیشتر بخوانید: ابلاغ سه قانون مصوب مجلس به دولت
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مجلس سابقهای یکصدساله داشته و آثار، یادداشتها و نفایس مهمی از ابتدای مشروطه تاکنون جزء اسناد موزه و کتابخانه مجلس است، افزود: ساختمان موزه و کتابخانه مجلس فرسوده است و محل نگهداری کتب نفیس خطی و اسناد تاریخی، استاندارد نیست؛ بنابراین مکانی با ویژگیهای مهندسی متناسب برای نگهداری کتب خطی و اسناد مجلس در نظر گرفته شد تا برای سالیان طولانی این سرمایهها باقی بماند.
وی افزود: تمامی بخشهای ساختمان مشروطه تبدیل به موزهای میشود تا دانشآموزان و دانشجویان از آن بازدید کنند و با تاریخ معاصر آشنا شوند.
لاریجانی با بیان اینکه برای کمیسیونها و فراکسیونهای مجلس مکان ویژهای در ساختمان جدید احداث شده است و ضمن تشکر از کارگران و مهندسانی که با دقت کافی و علاقه برای احداث ساختمانی در تراز نظام جمهوری اسلامی ایران فعالیت کردند، افزود: امیدوارم این مرکز، کار قانونگذاری را تسهیل کند.
انتهای پیام/