عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با اشاره به دستور مقام معظم رهبری، افزود: توسعه عرصه عمومی همواره مورد توجه مدیریت شهری بوده، اما درباره اراضی عباس آباد میتوان گفت که بعد از انقلاب بخشی از این اراضی در اختیار نهادهای دولتی در آمد و با دستور مقام معظم رهبری بود که مساحتهای باقی مانده اراضی عباس آباد برای توسعه عرصه عمومی شهر باقی ماند.
نژاد بهرام با تاکید بر زمان بر بودن اجرا و تکمیل پروژههای اراضی عباس آباد، گفت: اجرای پروژه در اراضی عباس آباد کاری زمانبر است و در کنار زمان بر بودن بودجه قابل توجهی نیز نیاز دارد.
او با اشاره به وجود برخی از گرهها در توسعه اراضی عباس آباد و تبدیل آن به عرصه عمومی پایتخت ادامه داد: به طور حتم در زمان احداث پروژه چهار باغ گرههایی ایجاد میَشود که برای حل آن مدیریت ویژه شهری را نیاز داریم که اگر این مدیریت انجام شود به طور حتم تا پایان سال ۹۹ فاز اول آن تکمیل و مورد بهره برداری قرار میگیرد.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران با تاکید بر این نکته که باید ظرفیتهای جدیدی در توسعه عرصه عمومی ایجاد شود، افزود: اراضی عباس آباد باید به قطب گردشگری در خاورمیانه بدل شود که سالانه بتوانیم میزبان گردشگران خارجی در این نقطه از پایتخت باشیم.
نژاد بهرام ادامه داد: نکته مثبت توسعه اراضی عباس آباد در این دوره مدیریت شهری این است که شهردار تهران پیشتر از اعضای شورای راهبردی اراضی عباس آباد بود و این تجربه تسلط خوبی در این زمینه ( توسعه اراضی عباس آباد) به شهرداری تهران داده است.
او در پاسخ به این سوال که توسعه اراضی عباس آباد و تکمیل پروژههای افتتاح شده در کدام دوره از مدیریت شهری آغاز شد؟ گفت: تکمیل و بهرهبرداری پروژههای افتتاح شده در این دوره مدیریت شهری در زمان مدیریت شهری قبل بوده، زیرا سیاست این دوره مدیریت شهری تنها تکمیل پروژه های نیمه تمام است.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که آیا برای احداث چهار باغ موضوع حل تراز اراضی، احداث پروژه را با کندی روبرو نمیکند؟ گفت: اصلاح تراز بخشی از کارهای فنی و عمرانی است که باید در زمان احداث بر طرف شود.
نژاد بهرام در پاسخ به این سوال که آیا با وجود معارضان و اصلاح تراز اراضی عباس آباد ظرف مدت یکسال فاز اول آن مورد بهرهبرداری قرار میگیرد؟ پاسخ داد: با ظرفیتی که من از آقای مختاری مدیر عامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران سراغ دارم به طور حتم میتوانند مشکل معارضان اراضی عباس آباد را حل کند و فاز اول آن پروژه چهر باغ در اراضی عباس آباد در زمان مقرر افتتاح شود.
او با تاکید بر این نکته که باید مصلای امام خمینی (ره) را از یک مکان صرف عبادی خارج کنیم، افزود: میتوان از ظرفیت مصلای تهران استفاده کرد و آن را به فضای فرهنگی و گردشگری تبدیل کرد.
عضو هیئت رئیسه شورای شهر تهران درباره بودجه مورد نیاز برای این طرح گفت: بودجه تکمیل اراضی عباس آباد به طور حتم باید در دستور کار بودجه سال ۹۹ ارائه شود و اگر شهرداری بتواند منابع آن را تامین کند شورای شهر هیچگونه مخالفتی با انجام آن ندارد.
انتهای پیام /