بیشتر بخوانید: تفاوت 5G و 4G در چیست؟
بر اساس گزارش وب سایت techengage، حالا به تازگی کارشناسان و تحلیلگران فعال در حوزه فناوری برآورد و اعلام کردهاند که توسعه و برقراری شبکه نسل پنجم اینترنت همراه ۵G، نحوه توسعه، طراحی و برنامهنویسی اپلیکیشنهای موبایلی مختلف را متحول خواهد کرد.
آنها در تشریح جزئیات اظهارات خود خاطرنشان کردهاند که در صورتی که شبکه ۵G توسعه پیدا کند، برنامه نویسان موبایل اپلیکیشنهای موردنظر خود را به صورت بسیار بهتر و سریعتری طرحریزی کرده و توسعه خواهند داد. این بدان معناست که اپلیکیشنهای موبایلی در آیندهای نزدیک، از قابلیتهای جدید و متعددی برخوردار خواهد شد که از جمله مهمترین آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
۱. اپلیکیشنهای موبایلی بدون هیچگونه تاخیر و تعلل، باز شده و عمل خواهند کرد.
۲. اپلیکیشنهای موبایلی قابلیت اتصال به تمامی گجتهای هوشمند خانگی و بهرهگیری از اینترنت اشیا (IoT) را خواهند داشت.
۳. سرعت عملکرد اپلیکیشنهای موبایلی به طور قابل توجهی افزایش پیدا خواهد کرد.
اوایل سال ۲۰۱۲ میلادی بود که اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) تحت نظر سازمان ملل برنامهای را برای توسعه تیم ارتباطات بینالمللی موبایلی (IMT) برای افق ۲۰۲۰ و فرای آن (IMT-۲۰۲۰) آغاز کرد. در نتیجه رسماً یک مسابقه جهانی برای تعیین نسل پنجم شبکه موبایل شروع شد و از آن پس، شاهد رقابت تنگاتنگی میان اپراتورهای اینترنت و تلفن همراه در سراسر جهان هستیم که هر یک بهدنبال برقراری و راهاندازی نسل جدید و پرسرعت اینترنت ۵ G در کشورهای مختلفی همچون کره جنوبی، ژاپن، چین، ایالات متحده آمریکا، استرالیا و ... هستند و از تواناییها و برنامههای خود در این زمینه رونمایی میکنند.
کشورهای بسیاری در سراسر جهان از جمله ایالات متحده آمریکا، کانادا، استرالیا، چین، کره جنوبی، ژاپن و بسیاری از کشورهای اروپایی و ... با همکاری بزرگترین اپراتورهای جهان در حال برقراری نسل پنجم اینترنت همراه ۵ G هستند و در این زمینه فعالیتهای گستردهای را انجام دادهاند.
منبع:ایسنا
انتهای پیام/