او افزود: از آنجا که امنیت زیربنای دیگر مسائل اجتماعی و اقتصادی در هر جامعهای محسوب میشود لازم است پیش زمینههای این مقوله مهم را بشناسیم و در راستای تحقق آن به هر نهاد و ارگان سهم بدهیم.
احمدیوسفی با تأکید بر لزوم بهره مندی پلیس از دیدگاهها و نظرات تخصصی به ویژه تحقیقات مراکز علمی برای تحقق امنیت اجتماعی بیان داشت: لازمه تحقق امنیت اجتماعی پایدار، مشارکت مردم در طرحهای امنیت ساز است.
او با اشاره به اهمیت آموزش در حل مسائل و مشکلات مرتبط با نظم و امنیت و تأثیر آن در مقابله و پیشگیری از جرم افزود: در این رابطه استفاده از ظرفیت رسانهها برای آموزش مردم در زمینه پیشگیری از انواع سرقتها مورد تاکید است.
احمدیوسفی تصریح کرد: البته پیشگیری اجتماعی و پیشگیری وضعی باید در کنار هم اعمال شود و در نهایت با پیشگیری کیفری مجرمان را از چرخه جرم خارج کنیم.
معاون اجتماعی پلیس استان یادآور شد: در این رابطه استفاده از ظرفیت افراد مرجع و صاحب نفوذ در سطح محلات برای آموزش شهروندان، استفاده از توان جمعی خود مردم و مسئول سازی آنان، استفاده از گزینه امنیت اجتماعی نه اجتماع امنیتی و استفاده از ظرفیت آموزش و پرورش به شکل فراگیر مورد تاکید است.
انتهای پیام/س