در ابتدای مراسم زندوکیلی ضمن تبریک دهه ولایت طی سخنانی گفت: این گردهمایی برای بزرگداشت مقام امیر المومنین (ع) و تکریم هنر و هنرمندانی است که در مسیر واقعه غدیر گام برداشته و قلم زده اند.
وی افزود: نقش غدیر در خودسازی و دست یابی به تمدن بی بدیل است، اگر عواملی در طول تاریخ این واقعه را کمرنگ نمیکرد هم اکنون شاهد انسانهایی وارستهتر و جامعهای متمدنتر بودیم.
بیشتر بخوانید:رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان ولی عصر (عج) در آستانه عید غدیر
معاون هنری سازمان فرهنگی هنری با بیان اینکه این جایزه بسیار فاخر است اظهار کرد: این جایزه، چون به نام حضرت علی(ع) است و از طرفی به هنر غدیری اهدا میشود بسیار فاخر است و امیدواریم دورههای بعدی هم باشکوهتر از گذشته برگزار شود.
در ادامه حبیب الله صادقی طی سخنانی گفت: انقلاب ما در این سالها از نام حضرت علی (ع) و فرزندان بزرگوارشان بسیار بهره برده است، رزمنده هایمان هم در جبههها از قرآن کریم و نام پیامبر (ص) بهره جستند. در واقع ما فرهنگ دینی و ولایتی را از انقلاب آموختیم.
وی افزود: من به عنوان یک نقاش یک سینه پر از سخن دارم، اما باید بگویم کارهایی که فکر میکنم باید در رابطه با واقعه غدیر و ولایت امیرالمومنین (ع) انجام میدادیم را فعلا انجام نداده ایم.
رئیس سابق اداره کل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد خطاب به معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران گفت: هنوز هدایای ویژه به این گنجینه نرسیده است، باید همتی شود تا آثار فاخر هنرمندان بزرگ به موزه آید و از هنرمندان هم میخواهم به این دعوت لبیک بگویند.
در ادامه از احمد عبدالرضایی (خوشنویس و کاتب خطبه غدیر و قرآن کریم)، حبیب الله صادقی (نقاش و خالق تابلوهایی از امامت حضرت علی (ع))، احمد علوی (شاعر) و ابراهیم ظریف صنایعی هنرمند آینه کاری به عنوان چهرههای شاخص فعالیتهای علوی با اهدای تندیس و لوح ویژه تقدیر شد.
همچنین ابراهیم ظریف صنایعی و انجمن خوشنویسان ایران آثاری را به موزه هنرهای دینی امام علی (ع) اهدا کردند.
گفتنی است؛ چهرههایی، چون داود میرباقری خالق سریال امام علی (ع)، فرهاد فخرالدینی موسیقی دان و رهبر ارکستر، سید مهدی شجاعی محقق و نویسنده، صدیق تعریف خواننده موسیقی سنتی، حمید عجمی خوشنویس و مبدع خط معلی، داریوش ارجمند ایفاگر نقش مالک اشتر در سریال امام علی (ع)، عبدالله اسکندری طراح و چهرهپرداز، محمد اصفهانی آهنگساز و خواننده، غلامرضا سازگار شاعر و مداح اهل بیت، حسامالدین سراج خواننده و سید جمالالدین دینپرور رییس بنیاد نهجالبلاغه تعدادی از کسانی هستند که در دورههای پیشین از آنها تقدیر شده است.
در نهایت نمایشگاهی از آثار هنرمندان عرصه تجسمی با موضوع امیرالمومنین (ع) در این موزه افتتاح شد که بازدید از آن برای عموم آزاد است.
انتهای پیام/