سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لاریجانی در دیدار با نمایندگان استان گلستان:

لایروبی خلیج گرگان پیگیری می‌شود/ حق شناس: تکمیل سد‌های استان گلستان ضروری است/ اهمیت منطقه اینچه برون در روابط با ترکمنستان

اعضای مجمع نمایندگان استان گلستان و هادی حق شناس استاندار این استان باعلی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار کردند.


به گزارش حوزه  مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از خانه ملت، اعضای مجمع نمایندگان استان گلستان و هادی حق شناس استاندار این استان ظهر امروز با لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کردند.

علی لاریجانی در این دیدار با بیان اینکه راه آهن گرگان-مشهد نیازمند فاینانس و سرمایه گذاری بوده که در حال پیگیری است و مذاکراتی در این باره صورت گرفته است، به موضوع لایروبی خلیج گرگان اشاره کرد و گفت: لایروبی این منطقه از طریق وزارت نیرو و سازمان حفاظت از محیط زیست پیگیری می‌شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی همچنین با تأکید بر اینکه باید ظرفیت‌های استان گلستان شناسایی شده و از سرمایه گذاران حمایت شود، عنوان کرد: یکی از مزیت‌های کشور ما نیروی برق خورشیدی است که باید اشکالات راه اندازی نیروگاه آن در گلستان برطرف شود.

رییس مجلس شورای اسلامی در پایان سخنان خود  با تأکید بر تقویت حوزه گردشگری افزود: وزارت میراث فرهنگی بعد از تشکیل می‌تواند در این حوزه کمک شایانی به استان گلستان که دارای ظرفیت‌های گردشگری بسیار است، داشته باشد. 

هزارجریبی: گلستان ظرفیت اکتشافات نفتی دارد

نبی هزارجریبی رئیس مجمع نمایندگان استان گلستان با اشاره به اهمیت توسعه پایدار بیان داشت، گفت: اینچه برون پتانسیل عظیمی برای منطقه آزاد تجاری دارد که در مجلس تصویب شد و شورای نگهبان ایراداتی به آن گرفته است که باید مجددا در کمیسیون بررسی شود.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به موضوع اکتشافات نفتی در گلستان، اظهار داشت: لازم است جمهوری اسلامی نیز به این موضوع ورود کرده و نیروگاه برق خورشیدی برای صرفه جویی در سایر انرژی‌ها احداث شود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه باید تسهیلات بخش دامداری نیز فعال شود، بیان کرد: لازم است برای توسعه گردشگری مسیر دریافت مجوز‌ها برای محل‌های اقامتی کوتاه شود که در حال حاضر ۶ ماه به طول می‌انجامد.

رئیس مجمع نمایندگان استان گلستانی در پایان خواستار رسیدگی به حریم مرزی استان ترکمنستان و امکان تردد برای افراد محلی میان دو کشور شد.

غراوی: اتمام احداث سد‌های نرماب و چایلی مانع خسارت به استان گلستان می‌شود

شهرام کوسه غراوی عضو مجمع نمایندگان استان گلستان در این دیدار درباره مشکلات دو سد نرماب و چایلی در حوزه انتخابیه خود، گفت: ضروری است اعتبار لازم برای اتمام پروژه احداث این دو سد در اختیار استان قرار گیرد.

نماینده مردم مینودشت، کلاله، مراوه تپه و گالیکش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر این سد تمام می‌شد جلوی خسارات عظیمی که به استان زده شد گرفته می‌شد.

قره خانی: شالیکاری در استان گلستان آزاد شود

اسد الله قره خانی آلوستانی عضو مجمع نمایندگان استان گلستان نیز در ادامه این دیدار گفت: قرار بود پروژه منطقه آزاد تجاری استان که به عنوان لایحه دولت است در این دوره از مجلس به سرانجام برسد که مردم منتظر این اقدام هستند.

نماینده مردم علی آباد کتول در مجلس شورای اسلامی با اشاره به محدودیت ایجاد شده برای کاشت شالی در استان گلستان گفت: در این منطقه مشکل کمبود آب برای شالیکاری نداریم، اما این امر در استان ما ممنوع شده و تسهیلات آن را از شالیکاران گرفته اند که لازم است مجددا اجازه شالیکاری صادر شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی همچنین خاطرنشان کرد: هزینه‌های بخش کشاورزی بر اساس ارز آزاد بوده و زندگی کشاورزان نیز به سختی می‌گذرد، اما فروش محصولات آن‌ها بر اساس ارز ۴۲۰۰ تومانی است که آن‌ها را دچار مشکل کرده و باید برطرف شود.

تربتی نژاد: کمیته حل اختلافات با ترکمنستان هرچه سریع‌تر تشکیل شود

نورمحمد تربتی نژاد عضو مجمع نمایندگان استان گلستان نیز در این دیدار اظهار داشت: قرار بود کمیته‌ای برای حل اختلافات با ترکمنستان تشکیل شود که در شرایط کنونی و ضرورت برقراری روابط اقتصادی، خواستار تسریع آن هستیم.

نماینده مردم گرگان و آق قلا در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دولت قصد دارد آب از دریای خزر به سمنان برود که مردم استان گلستان خواستار این هستند که اگر این اقدام صورت می‌گیرد به استان گلستان نیز تعلق بگیرد.

ابراهیمی: معادن استان گلستان نیازمند پایگاه ایمنی هستند

علیرضا ابراهیمی عضو مجمع نمایندگان استان گلستان با اشاره به معادن زیاد در این استان بیان داشت: لازم است پایگاه ایمنی برای معادن از سوی وزارت صنعت در نظر گرفته شود تا زمان حوادث، کمترین خسارت به کارگران برسد.

نماینده مردم آزادشهر و رامیان در مجلس شورای اسلامی افزود: در کل استان گلستان دو محور آزادشهر-شاهرود و رامیان-شاهرود داریم که هر کدام از این جاده‌ها ۵۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که لازم است وزارت راه در این زمینه توجه جدی داشته باشد.

نورقلی پور: جزیره آشوراده با توسعه زیرساخت‌های گردشگری درآمدزا خواهد بود

رامین نورقلی‌پور عضو مجمع نمایندگان استان گلستان نیز در این دیدار با تأکید بر ضرورت توسعه گردشگری در جزیره آشوراده گفت: گردشگری صنعت مهمی است که آشوراده ظرفیت عظیمی در این زمینه دارد و نیازمند توسعه اسکله‌ها و برخی زیرساخت‌ها هستیم.

نماینده مردم کردکوی، ترکمن، بندرگز و گمیشان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: لازم است نسبت به لایروبی خلیج گرگان اقدام شود تا این خلیج به سمت خشکسالی نرود چرا که باعث می‌شود مشکلات زیادی اعم از ریزگرد‌ها به وجود بیاید همچنین لازم است در استان گلستان که از هیچ بندری برخودار نیست، یک بندر ایجاد شود.

طیار: احداث راه آهن گرگان-گنبد و اینچه برون-آزادشهر-شاهرود ضروری است

قرجه طیار عضو مجمع نمایندگان استان گلستان با بیان اینکه یکی از درخواست‌های ما احداث راه آهن گرگان-گنبد و اینچه برون به سمت آزادشهر و شاهرود است، گفت: ایجاد دانشکده علوم پزشکی نیز یکی دیگر از خواسته‌های مردم استان است.

نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مجوز بیمارستان ۴۰۰ تختخوابی برای گنبد صادر شده که به علت عدم وجود اعتبار احداث آن اجرا نمی‌شود که نیازمند مساعدت است.

استاندار گلستان: ضرورت لایروبی خلیج گرگان برای جلوگیری از خشکسالی و بروز پدیده ریزگرد‌ها

هادی حق شناس استاندار گلستان نیز در این دیدار با بیان اینکه سه سد استان گلستان برای احداث و تکمیل نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است، گفت: در جریان سیل اخیر ۵ هزار میلیارد تومان خسارت به دلیل نبود این سد‌ها به استان وارد شد که اگر هرچه سریع‌تر این پروژه‌ها تکمیل نشوند ممکن است با یک سیل دیگر، ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت به استان وارد شود که می‌توان از فاینانس استفاده کرد.

استاندار استان گلستان ادامه داد: ۵۰۰ هزار هکتار اراضی داریم که بخشی از آن زهکشی شده بود آسیب ندید، اما ممکن است در سیل بعدی آسیب ببیند لذا هرچه سریع‌تر باید شرایط تکمیل این سد‌ها ایجاد شود.

وی همچنین با اشاره به اهمیت لایروبی ۴۵۰ کیلومتر از رودخانه‌های استان که تنها بخشی از آن انجام شده است، بیان داشت: اگر این لایروبی انجام نشود سیل می‌آید و به جای عبور از رودخانه به اراضی مردم می‌رود.

حق شناس ادامه داد: خلیج گرگان که ۴۰۰ کیلومتر مربع مساحت داشته و یک دهم دریاچه ارومیه است حدود ۲۰ درصد دچار خشکسالی شده و ریزگرد دارد که علت آن ایجاد سد نکارود بود که ضمن دادن حق آبه باید این خلیج نیز شامل لایروبی شود تا مشکل خشکسالی آن برطرف شود و مشکل هزینه در این زمینه وجود ندارد بلکه صرفا محیط زیست مجوز لایروبی نمی‌دهد.

استاندار گلستان در پایان خاطرنشان کرد: منطقه آزاد اینچه برون مزیت نسبی برای کشور دارد چرا که رابطه میان ایران و ترکمنستان را تقویت می‌کند مواد اولیه از آن طریق به دست می‌آید و اصولا خام فروش هستند و می‌تواند صنایع تبدیلی را در این منطقه ایجاد کرد که کالا‌های تولیدشده را به طرف ترکمنستانی فروخت.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.