رئیس پلیس راهور ناجا گفت: ۲۷ درصد از جانباختگان عابرین پیاده هستند و اساس تصادفات عدم توجه به جلو است.
او تصریح کرد: زیبنده کشور ما نیست که در سال بیش از ۱۷۱۳۸ نفر جان خود را در تصادفات از دست دهند و بر اساس قوانین و مقررات با تخلفاتی که حادثه ساز باشند برخورد و خودروها و موتورسیکلتهایی متخلف را به پارکینگ منتقل میکنیم.
هادیانفر افزود: بالغ بر ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه در پارکینگهای سراسر کشور داریم که ۳۰۰ هزار مورد از آنها موتور سیکلت و مابقی خودرو هستند.
سردار هادیانفر با بیان اینکه ستادهای ترخیص از دیرباز فعالیت خود را شروع کردهاند افزود: به جهت اینکه مردم سردرگم و به مناطق مختلف سرریز نشوند و توان انتظامی ما در حوزه ترافیک گرفته نشود، در ستادهای ترخیص رسیدگیها انجام میشود.
رییس پلیس راهور ناجا بیان کرد: به جهت بهبود شرایط فعلی تمهیداتی را اتخاذ خواهیم کرد که مردم راضیتر باشند در این بخش و حتما به زودی یک تحول سیستمی در این حوزه ایجاد میکنیم تا بخش زیادی از این خدمات را به صورت اینترنتی بتوانیم به مردم ارائه دهیم.
وی ادامه داد: امیدواریم این مرکز را به یک مرکز آموزشی تبدیل کنیم و مابقی کارهای آن را از طریق فضای مجازی انجام خواهیم داد.
سردار هادیانفر تاکید کرد: با تخلفات حادثه ساز به جهت اینکه بتوانیم یک کاهش تصادفاتی در کشور ایجاد و انضباط را توسعه دهیم برخورد خواهیم کرد.
رئیس پلیس راهور ناجا اظهار کرد: تحول سیستمی در راه است و آن را به زودی عملیاتی خواهیم کرد.
وی درباره علت مراجعه نکردن صاحبان ۵۰۰ هزار وسیله نقلیه موجود در پارکینگها گفت: تعدادی از خودروها و موتورسیکلتهای موجود سن فرسودگی دارند و اجازه تردد به آنها داده نمیشود. مالک آنها باید بیاید وضعیت وسیله نقلیه خود را تایین تکلیف کند.
سردار هادیانفر با بیان اینکه بعضی از وسایل نقلیه دستورات مقام قضایی دارند، افزود: بعضی از آنها نیز تخلفات راهوری دارند و ما در این حوزه بخش عمدهای که بالای ۱ میلیون جریمه دارند را با طرح تقسیط تسهیل کردهایم تا بتوانند مردم با مراجعه خودروهای خود را ترخیص کنند.
انتهای پیام/
من حدود سه سال یک پیکان سواری واسه مهریم توقیف کردم الان که مهریم رفته اجرار خواستم ماشینماشین از پارکینک بیرون بیاورم هزینش بیشتر از قیمتماشین شده ..هزنیه پارکینگ شده ۳۴۰۰۰۰۰تومان تورا خدا رسیدگی کنید اگر احتمال هست کم کنین تا بتونم ماشین بیرون بیاورم