وی ادامه داد: افرادی که در رشته پرستاری تحصیل کردهاند میتوانند در قالب نیروهای ماما و کادر بهداشت و درمان جذب مراکز درمانی و بیمارستانها شوند.
عابدی تاکید کرد: احتمال میرود که برای هر دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور سهمیه جذب در نظر گرفته شود و این مراکز به طور مستقل آزمون استخدامی برای جذب خود برگزار کنند.
بیشتر بخوانید: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ مشکل مالی علت اصلی جذب نشدن نیروی پرستار در مراکز درمانی
عضو کمیسیون بهداشت مجلس بیان کرد: بر اساس استانداردهای دنیا به ازای هر تخت باید بین ۳ تا ۴ پرستار مشغول به فعالیت باشند، اما متأسفانه در ایران به ازای هر تخت بیمارستانی تنها یک و نیم پرستار مشغول است که برای رسیدن به استاندارد ۲ ونیم پرستار به ازای هر تخت ما نیازمند جذب ۸۰ هزار پرستار در کشور هستیم که این کمبود نیرو سلامت مردم را به شدت تهدید میکند.
پیش از این سعید نمکی وزیر بهداشت به خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره مشکلات و مطالبات پرستاران گفته بود که خوشبختانه مجوز استخدام ۱۰ هزار نیرو را در نظام سلامت از سازمان امور استخدامی کشور دریافت کردیم که بنا داریم ۹ هزار واحد از این ظرفیت را به پرستاران اختصاص دهیم.
انتهای پیام/
در حالی که در همه کشورهای پیشرفته ، مثل استرالیا و کانادا که پرستاران قوی دارند ، کمک پرستار عضو مهم کنار پرستار می باشد .
همکاران بنده که در استرالیا و کانادا ادامه تحصیل و کار و RN می دهند ، خیلی از مزایای کمک پرستاران بجای کمک بهیاران تعریف می کردند .