وی ادامه داد: اداره بازرسی تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت به مصرفکنندگان رادیولوژی و تصویربرداری اعلام کرده است که اگر شکایتی مبنی بر افزایش قیمت تجهیزات دارید، مراتب را به ما اعلام کنید.
دبیر انجمن رادیولوژی ایران اضافه کرد: با اینکه دولت ارز دولتی برای تجهیزات پزشکی و تصویربرداری در نظر گرفته است، اما به عنوان مصرفکننده و خریدار تجهیزات تصویربرداری این دستگاهها را با قیمتی بالاتر از ارز دولتی و حتی ارز نیمایی در بازار کشور خریداری میکنیم.
کریمی تاکید کرد: به تازگی تجهیزات پزشکی با ارز نیمایی خریداری میشود، اما سوالی که اینجا مطرح میشود این است که تجهیزات از زمان خرید تا توزیع در بازار در حدود هفت ماه یا شاید بیشتر طول میکشد و واردکنندهای که دستگاهها را به ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی در بازار توزیع میکند چرا باید قیمتش مثل ارز آزاد به دست من مصرفکننده برسد.
بیشتر بخوانید: هزار قلم تجهیزات پزشکی قیمت گذاری شده است
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر برخی از تجهیزات خاص رادیولوژی که با ارز دولتی خریداری میشود، گفت: متأسفانه تعرفه خدمات پزشکی آنطور که باید در سال ۹۷ افزایش پیدا نکرده است اما قیمت تجهیزات تصویربرداری به ملزومات مصرفی رادیولوژی با قیمت چندین برابر به فروش میرسد و همین مسئله باعث ایجاد مشکلات اقتصادی و مالی برای متخصصان رادیولوژی در کشور میشود.
انتهای پیام/