رسم و رسوم اشتباه و تبعیت از مد رایج را کنار بگذارید و زمان و دقت بیشتری برای خرید صرف کنید.
مبلمان و وسایل را بر اساس متراژ خانهای که قرار است در آن زندگی کنید بخرید چراکه وسایل زیادی با پر کردن تمام فضای خانه علاوه بر دلگیر کردن محیط، مانع جلوه هر وسیله میشود.
لوازم ضروری را بسته به بخشهای مختلف خانه شامل آشپزخانه، پذیرایی، اتاق خواب و سرویس بهداشتی بخرید. بهتر است اول از خرید لوازم آشپزخانه شروع کنید.
قبل از خرید هر وسیله این دو سوال را از خودتان بپرسید: ۱-آیا واقعا به این وسیلهها احتیاج دارم و از آن استفاده میکنم؟ ۲-آیا فضای کافی و مناسب برای آن وسیله را در خانه دارم؟ اگر در جواب این دو سوال حتی شک هم داشتید، از خرید آن صرف نظر کنید.
هوشمندانه خرید کنید. مثلا به جای خرید لوازم پیشنهادی فروشندگان و سرویس کاملی که عمدتا قطعات اضافه و کم کاربرد دارد، خودتان بسته به سلیقه و نیاز، وسایل واجب را جداگانه هماهنگ کنید.
سعی کنید برای تهیه فهرست لوازم ضروری از کسانی که چند سالی است ازدواج کرده اند مشورت بگیرید. اما برای آنکه بدانید هر وسیله را از کجا با قیمت مناسب بخرید، از تازه عروسها کمک بخواهید؛ چراکه آنها قبل از شما برای خرید زمان گذاشته و اطلاعات بهتری درباره قیمتها و کیفیت اجناس دارند. اینگونه در زمان لازم برای خرید صرفهجویی میشود.
منبع:خراسان
انتهای پیام/