سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها افتتاح شد

بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها با حضور معاون امور استان‌های صدا و سیما و وزیر کشور افتتاح شد.

به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم افتتاحیه بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها با حضور علی دارابی معاون امور استان‌های صدا و سیما، رحمانی فضلی وزیر کشور، حمید قربانی جم مدیر کل صدا و سیمای خراسان شمالی، محمد علی شجاعی استاندار خراسان شمالی و جمعی از مدیران امروز برگزار شد.

در این مراسم دارابی معاون امور استان‌های رسانه ملی گفت: از همه کسانی که ما را در برگزاری این جشنواره همراهی کرده اند از جمله استاندار خراسان شمالی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد، اعضای محترم شورای عالی جشنواره، اعضای محترم هیات بررسی آثار و داوری، مسئولان کمیته‌ها و کمیسیون‌ها و رئیس مرکز سیمای استان‌ها تشکر می‌کنم.

وی افزود: تحولات پیش روی جامعه ایران و نقش شبکه‌های استانی در این مسیر یکی از مهمترین اولویت‌هاست و در این بین باید به مسئله افزایش انسجام اجتماعی و همبستگی ملی به عنوان یکی از مهمترین کارکرد‌های شبکه‌های استانی توجه ویژه داشت.

هفته دولت فرصت قدرشناسی از خدمات دولتمردان است

معاون امور استان‌های سازمان صدا و سیما با تاکید بر امیدآفرینی توسط شبکه‌های استانی بیان کرد: باید کارنامه و خدمات دولتمردان و مسئولان اجرایی را در شبکه‌های استانی به صورت برجسته و شاخص ببینیم؛ زمان شناسی رسانه‌ای به ما می‌گوید هفته دولت فرصت تبیین و قدرشناسی از خدمات دولتمردان است، این هفته جای نقد و انتقاد نیست اگرچه نقد مشفقانه و ناصحانه همواره بایددستور کار رسانه باید باشد.

وی ادامه داد: برنامه‌های صدا و سیما و شبکه‌های استانی باید ناظر به نمایش پرجاذبه‌ای از فضای کسب و کار و تولید باشد و در حقیقت رسانه ملی حلقه اتصال کارآفرینان با مسئولان برای برطرف کردن مشکلات باشد.

راهبرد صدا و سیما فراهم ساختن مشارکت گسترده مردم پای صندوق‌های رای است

معاون امور استان‌های صدا و سیما پیرامون برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: راهبرد صدا و سیما فراهم ساختن مشارکت گسترده مردم پای صندوق‌های رای است. افزون بر این، کمک بایسته به نهاد‌های نظارتی و دستگاه‌های اجرایی و مسئول برای برگزاری انتخاباتی پرشور که موجب سربلندی ملت ایران در عرصه جهانی باشد باید سرلوحه شبکه‌های استانی باشد.

دارابی بیان کرد: شبکه‌های استانی وظیفه دارند پیام‌های مثبت و امیددهنده به جامعه بدهند، کاهش اختلافات و تنش‌ها، افزایش وحدت و اتحاد، برجسته‌سازی خدمات و اقدامات مسئولان و کمک به همدلی و هم‌افزایی همه نهاد‌ها و نخبگان از سازوکار‌های این صدور پیام مثبت به جامعه است.

وی پیرامون ویژگی‌های جشنواره بیست و دوم گفت: تولیدات مراکز برای استان میزبان، دستاورد‌های مبارک و فرخنده‌ای دارد از جمله اینکه فرصت بی بدیلی برای معرفی بهتر استان، ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آن است؛ هفته فرهنگی- هنری در استان و برگزاری برنامه‌های هنری در شهر و شهرستان‌های استان موجبات شادی و نشاط مردم به خصوص کودکان و جوانان را فراهم می‌سازد.

دارابی با بیان اینکه مشاهیر و مفاخر استانی بر صدر می‌نشینند و جوانان به سرمایه‌های اجتماعی استان خود می‌بالند، گفت:ظرفیت توریسم، گردشگری و سرمایه‌گذاری را تسهیل می‌کند، هنرمندان و برنامه‌سازان و تهیه‌کنندگان در جشنواره در بازگشت از استان خود بهترین سفیران و مُبلغان برای معرفی استان میزبان هستند، وحدت، همدلی، انسجام اجتماعی در استان افزایش می‌یابد و همچنین فرصتی است که استان میزبان با این مناسبت اقدامات ویژه‌ای را برای ارتقاء کمی و کیفی زیرساخت‌ها، احداث و ترسیم راه‌های مواصلاتی، توجه به امکانات هتل‌ها و اقامتگاه‌ها و کمک به افزایش سرویس‌دهی آنان سامان‌دهی کند.

معاون امور استان‌های رسانه ملی ادامه داد: توجه این معاونت به برگزاری جشنواره در مناطق محروم و مرزی و کمتر برخوردار گامی بزرگ برای تحقق عدالت رسانه‌ای و تمرکز زدایی از پایتخت و مرکز سیاسی کشور است.

وی گفت: توسعه پایدار استان، نخستین اولویت شبکه‌های استانی است، صدا و سیمای مراکز باید با کمک مسئولان ذیربط نقش اصلی را در تدوین پیوست رسانه‌ای سند توسعه پایدار استان ایفا کنند و همه ظرفیت‌ها را برای تحقق این مهم به خدمت بگیرند که شعار جشنواره بیست و دوم بر همین پایه است.

دارابی ادامه داد: رسانه‌های استانی باید توسعه مدار و پیشرفت محور باشند، مزیت‌ها و ظرفیت‌های بزرگ کشور را ترسیم کنند و نشان دهند.

وی بیان کرد: صدا و سیما به طور اعم و صدا و سیمای مراکز به طور اخص در سال ۹۷ که مصادف با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بود خوش درخشیدند آن هم در شرایطی که دشمنان و بدخواهان ملت ایران از فروپاشی جمهوری اسلامی در چهلمین سالگرد انقلاب سخن می‌گفتند.

استاندار خراسان شمالی:مردم خراسان شمالی در پیروزی انقلاب نقش مهمی داشتند

شجاعی استاندار خراسان شمالی ضمن تشکر از عوامل برگزار کننده و حضور وزیر کشور گفت: مردم خراسان شمالی در پیروزی انقلاب نقش مهمی داشتند و در طول دفاع مقدس، سه هزار شهید را تقدیم اسلام و قرآن کردند. این استان به واسطه موقعیت جغرافیایی خاص خود، یکی از مهمترین مناطقی است که گام‌های توسعه را با شتاب بر می‌دارد، این استان بهشت سرمایه‌گذاری است و دلایل بسیاری را بر این ادعا می‌توان برشمرد که مهمترین آن‌ها نیروی انسانی و منابع خدادادی فراوان هستند.

وی ادامه داد: توسعه پایدار و همه‌جانبه، ویژگی خراسان شمالی است و دلیل آن، انسجام بالا میان اجزای مختلف حاکمیت و مسئولان رده بالای استان است.

شجاعی توضیح داد: نتیجه همراهی و آرامش موجود در استان و حرکت توام با دانایی و برنامه، تعجب بسیاری از کارشناسان را برانگیخته است. رتبه چهارم ملی از نظر نرخ مشارکت اقتصادی مردم و رتبه دوم از نظر جذب اعتبارات اشتغال‌زایی، جزو افتخارات خراسان شمالی به شمار می‌روند.

وی افزود: وظیفه داریم در این شرایط و در جو سنگین تحریم‌ها، در کنار یکدیگر باشیم و با تلاش و کوشش و جدیت، گام‌های بلند برای رفاه بیشتر مردم برداریم.

وظیفه اصلی رسانه ملی دفاع در جنگ باورها و ارزش‌هاست

حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم یعقوبی امام جمعه بجنورد گفت: دشمنان اسلام و انقلاب، جنگ باورها و ارزش‌ها را علیه ما به راه انداخته‌اند و رسالت عظیم رسانه ملی، دفاع در این جنگ نرم است.

وی افزود: خراسان شمالی، گذرگاه مشهد است و در توصیف آن می‌گویند باب الرضا، عبور زائران از این مسیر، نورانیتی را در جان همه به وجود می‌آورد که امیدواریم در این جشنواره هم انعکاس پیدا کند.

امام جمعه بجنورد بیان کرد: هنرمندان مراکز استانی صدا و سیما با دست پر به بجنورد آمده‌اند تا شاهد این دستاوردها باشیم و به این واسطه درس پیشرفت و حرکت فزاینده به سمت قله‌های پیروزی را بیاموزیم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد با بیان اینکه استانداری و صدا و سیمای مرکز خراسان شمالی ماه‌هاست برای برگزاری این جشنواره تلاش می‌کنند،گفت: شاهد تلاش‌های شبانه‌روزی برای برگزاری این رویداد مهم فرهنگی و رسانه‌ای بوده‌ایم.

وی ادامه داد: صدا و سیمای خراسان شمالی توانسته است ظرفیت‌های گسترده‌ای را فراهم کند و امیدواریم با برگزاری جشنواره تولیدات مرکز، شاهد شتاب در این حرکت رو به جلو باشیم.

حجت الاسلام یعقوبی با اشاره به ویژگی‌ها و آثار جشنواره تولیدات مراکز گفت: شناخت بهتر استان‌های میزبان و معرفی بیشتر آنها یکی از این برکات و سرمایه‌ای اجتماعی است، دیگر اینکه استان‌های میزبان با حضور اهالی رسانه و فرهنگ، شخصیت جدیدی پیدا می‌کند، شخصیتی که لازم است همه ایرانیان و بلکه همه جهانیان آنها را ببینند.

امام جمعه بجنورد تصریح کرد: رسانه ملی رسالتی بزرگ بر دوش دارد که در واقع همان جهاد فرهنگی است، در دوره‌ای که جنگ نرم گسترده‌ای علیه ارزش‌های دینی و ملی ما به راه افتاده، نیازمند جهادی فراگیر هستیم، باید زمان‌شناس باشیم تا بتوانیم در مقابل رخدادهای روزگار آماده باشیم.

وی با بیان اینکه جنگ باورها، ارزش‌ها و رفتارها علیه ما به راه افتاده است، گفت: تهاجم فرهنگی در سه حوزه توسط دشمنان دنبال می‌شود، در حوزه باورها و ارزش‌ها، هدف دشمن توسعه واگرایی از ارزش‌های دینی و همگامی‌ با ارزش‌های غربی است.کسانی می‌توانند در این زمینه دفاعی جانانه داشته باشند که در آموزش و پرورش و آموزش عالی، وظیفه تربیت نسل آینده را بر عهده دارند و البته هنرمندان صدا و سیما هم در این حوزه تاثیر بسزایی خواهند داشت.

حجت الاسلام یعقوبی شبهه‌افکنی و شهوت‌آفرینی را از جمله راهکارهای دشمنان دانست و تصریح کرد: این دو گرداب، هر که را در خود داخل کند، به سختی رها خواهد کرد بنابراین باید در همین حوزه‌ها به دفاع بپردازیم.

نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد افزود: در جنگ نرم، نمادها و نمودهای دینی ما نیز نشانه گرفته شده است، معماری، سبک موسیقی، پوشش، تغذیه و هر آنچه به ذهن برسد در حوزه تغییرات بنیادی دشمنان قرار دارد بنابراین باید کاری کنیم کارستان و با استفاده از ظرفیت رسانه ملی، جلوی جریان قهرمان‌های بدلی به داخل جامعه خود را بگیریم و از گسست نسل‌ها جلوگیری کنیم.

وی تصریح کرد: در سیل اوایل امسال و زلزله سال گذشته، برخی استان‌ها آسیب‌هایی دیدند، پیشنهاد می‌کنیم استان‌هایی که از بلایای طبیعی آسیبی ندیده‌اند، همت کنند و واحدهای روستایی را در استان‌هایی که دچار حادثه شده‌اند بسازند و به مردم هدیه کنند.

خراسان شمالی سرزمین تولید حماسه است

 علی طلوعی رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما گفت: یکی از منحصر به فردترین مزیت‌های خراسان شمالی، تولید حماسه توسط مردمان این آب و خاک است.

وی افزود: خراسان شمالی دارای مزیت‌های منحصر به فردی است که یکی از مهمترین آنها، تولید حماسه است که از هم آمیختگی خاک، هنر، عشق و دفاع به وجود می‌آید.

رئیس مرکز پژوهش و سنجش افکار صدا و سیما با بیان اینکه تولید حماسه توسط همین مردمان صورت می‌گیرد، گفت: مردمان این خطه سه هزار نفر شهید را تقدیم اسلام و قرآن کرده‌اند و این حماسه ماندگار را در تاریخ انقلاب به ثبت رساندند.

وی ادامه داد: عملیات کربلای پنج یادآور بسیاری از شهدای خراسان شمالی است، شهدایی که بسیاری از آنها جزو هنرمندان این آب و خاک بودند.

طلوعی با بیان اینکه حال خوش امروز را وامدار حماسه‌سازان گذشته هستیم، عنوان کرد: معاون امور استان‌های صدا و سیما، چراغ این جشنواره را روشن نگاه داشته‌اند که از ایشان هم تقدیر می‌کنیم.

تقدیر از جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران خراسان شمالی 

 در ادامه این مراسم از از خانواده چهار تن از شهدای شاخص استان خراسان شمالی نیز تقدیر شد.

در بخش نخست از خانواده شهیدان ایرج رستمی، خبرنگار شهید محمدرضا امانی، محمد فرومندی و محمد تقی اربابی، تقدیر شد و پس از آن جانباز سرافراز عابدین عابدی مقدم بر روی سن حاضر شد و از این ایثارگر دوران دفاع مقدس هم با حضور وزیر کشور، معاون امور استان‌های رسانه ملی، نماینده ولی فقیه و امام جمعه بجنورد، استاندار خراسان شمالی و دیگر مسئولان حاضر در مراسم تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.