سرپرست وزارت آموزش و پرورش گفت: سیستان و بلوچستان استانی عشایری، مرزی و محروم در کشور است که باید با نگاه ویژه و حساسیت بیشتر برای رفع کمبودها و نیازها برنامه ریزی شود.
سید جواد حسینی ضمن ابراز خرسندی از سفر به سیستان و بلوچستان و دیدار با مردم شریف و مرزداران غیور استان بر نبود اتکاء کامل به منابع دولتی و ضرورت بهرهگیری از منابع انسانی و مردمی و مشارکت بخشهای مختلف برای تامین امکانات تاکید کرد.
او از خدمات ارزنده و بی بدیل نظام در عرصهها و بخشهای مختلف به ویژه آموزش و پرورش قدردانی کرد.
حسینی ادامه داد:در اجرای عدالت آموزشی نقشه عدالت ترجیحا اولویت دارد چراکه بسیاری از مناطق و دانش آموزان آنها نیازمند دریافت خدمات بیشتر هستند.
او افزود: سیستان و بلوچستان استانی عشایری، مرزی و محروم در کشور است که باید با نگاه ویژه و حساسیت بیشتر برای رفع کمبودها و نیازها برنامه ریزی شود.
حسینی سرمایه اجتماعی و نیروی انسانی متبحررا مهمترین عامل توسعه جامعه دانست و ادامه داد: راه رهایی از مشکلات جامعه دانش و آگاهی، دلسوزی و برنامهریزی هدفدار برای رسیدن به مطلوب است.
او تصریح کرد:اولویت بخشی و آمایش سرزمینی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد.
سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: ارتقای ساختار آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان به دلیل پراکندگی و وسعت زیاد در دستور کار وزارت آموزش و پرورش قرار دارد که امیدواریم با سرعت و دقت بیشتری کارآن پیش برود و به سرانجام برسد.
او بیان کرد:در حوزه حاشیه چابهار و وضعیت نامطلوب فضاهای آموزشی آن سعی خواهیم کرد استان اصفهان را معین این کار قرار دهیم.
در پایان این جلسه تفاهم نامه احداث اردوگاه فرهنگی آموزشی و تربیتی چابهار با همکاری منطقهی آزاد تجاری صنعتی چابهار به نام برادران شهید ارجمندی به امضارسید.
انتهای پیام/ز