او افزود: نزدیکان امام راحل میگفتند تا روزهای آخر زندگی ایشان هیچکس در حرف و عملشان نشانهای از افسردگی و خستگی پیدا نکرد و حتی بیانیههای امام(ره) در سال آخر زندگی هم از سال ۴۲ انقلابیتر بود و این نشانه همان استقامتی است که در قرآن کریم به آن تاکید شده است.
جانباز دفاع مقدس ادامه داد: هر کسی در مسیر دینداری و ایمان قرار میگیرد راههای پر پیچ و خم و گردنههای سختی در پیش دارد و کسی موفق در این مسیر پیروز است که از امتحانات سربلند بیرون بیاید. همچنین افرادی که میگویند پروردگار ما الله است، باید در این راه پایبند بوده و استقامت داشته باشند.
صالحآبادی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری از ابتدای انقلاب تا امروز در ایمان خود ثابت قدم بودند و در مقابل توطئههای دشمن پابرجا بودند. رزمندگان دفاع مقدس هم با ایمان و اخلاص به دفاع از انقلاب برخاستند و ایستادگی کردند، تعدادی از رزمندگانی که در دوران دفاع مقدس به اسارت درآمده بودند، در دوران اسارت ایمان و اعتقاد خود به مسیر و حمایت از امام و نظام پایبند ماندند و مقاومت و خود را حفظ کردند.
بیشتر بخوانید: نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجتالاسلام صدیقی اقامه میشود
او با اشاره به خاطره دینداری از رزمندگان گفت: بعد از عملیات رمضان ما را به بیمارستانی در بصره بردند و اسیر شدیم، اما اولین سوالی که اسرا از ما میکردند این بود که چگونه میشود در این بیمارستان که یک شکنجه گاه است، بدون وضو و بدون دانستن قبله و با تنی خونین و زخمی نماز خواند.
انتهای پیام/