او به طرح کاداستر و اهمیت آن برای ثبت اموال غیر منقول اشاره کرد و افزود: طرح کاداستر یک طرح ملی است که یک قسمت آن مربوط به سازمان ثبت اسناد و املاک و بخش دیگر به سایر سازمانها مرتبط است.
خدائیان اضافه کرد: کاداستر مجموعهای از اطلاعات دقیق و طبقهبندی شده و به روز از اراضی موجود در یک کشور است که محدودههای مالکیت اشخاص را به همراه اطلاعات حقوقی مرتبط با هر ملک ارائه میدهد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور یادآور شد: براساس قانون جامع حدنگاری دستگاههای اجرایی مکلف هستند که نقشه املاک خود را به سازمان ثبت اسناد تقدیم کنند تا نسبت به تثبیت و جانمایی آن نقشهها اقدام و به دنبال آن سند مالکیت کاداستری برایشان صادر شود.
خدائیان گفت: برخی سازمانها همکاری لازم برای اجرای این طرح را ندارند و به وظیفهای که در قانون پیش بینی شده عمل نمیکنند البته برخی نیز مانند منابع طبیعی در ارایه نقشهها تا حدودی پیشرو بوده و تعامل خوبی داشتهاند.
او تاکید کرد: از طرف دیگر بودجهای که به این طرح از طرف دولت اختصاص داده میشود کفاف لازم را برای اجرای طرح نمیدهد بنابراین نیاز است بودجه بیشتری برای آن در نظر گرفته شود.
رئیس سازمان ثبت اسناد و مالکیت کشور افزود: این طرح در بسیاری از کشورهای جهان اجرا شده و اگر در کشور ما هم اجرایی شود بسیاری از اختلافات مربوط به مالکیت زمینها و حد و حدود آن از بین میرود و اسناد رسمی نیز رونق مییابد.
رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در سفر روز جهارشنبه خود به استان کردستان، وارد شهرستان قروه شد، حضور در مزار شهدا و اهدای گل، قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدا نخستین برنامه این سفر بود.
شرکت در جلسه شورای اداری شهرستان قروه، دیدار با خانواده شهید سیدهادی اجاق، دیدار با کارکنان ادارات دادگستری و ثبت اسناد از جمله برنامههای سفر خدائیان به این شهرستان بود. وی همچنین عصر نیز در جلسه شورای اداری اداره کل ثبت اسناد و املاک کردستان شرکت کرد.
براساس سرشماری سال ۹۵، استان کردستان با یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت، ۱۰ شهرستان، ۳۰ شهر، ۳۱ بخش، ۸۶ دهستان و یک هزار و ۶۶۳ روستای دارای سکنه دارد.
انتهای پیام/ز