فضلی با بیان اینکه سالیانه حدود ۱۳۰۰ هکتار از اراضی آبی شهرستان همدان زیرکشت سیر قرار میگیرد، بیان کرد: سالیانه حدود ۲۲ هزار تن سیر از اراضی همدان برداشت می شود.
او با اشاره به نبود واحد های فرآوری در استان همدان خاطر نشان کرد: بخش قابل توجهی از سیر تولیدی به علت نبود واحدهای فرآوری و بسته بندی استاندارد، روانه بازارهای داخلی و خارجی میشود و درآمد چندانی ازاین محل نصیب تولیدکنندگان نمیشود.
مدیر جهادکشاورزی شهرستان همدان یکی از اهداف این جشنواره را شناساندن سیر با کیفیت و مرغوب همدان به علاقمندان عنوان کرد و گفت: این جشنواره با جذب توریست و توسعه گردشگری شهرستان به رونق اقتصادی منطقه و ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.
انتهای پیام/د.ا