رضا غلامی، رئیس دفتر سلامت بهداشت محیط وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: مصرف کنندگان میوه و سبزیجات باید قبل از خوردن، آن را با محلولهای ضد عفونی کننده شستشو دهند که به طور کامل میکروبها از بین برود.
غلامی ادامه داد:
شستشوی میوه و سبزیجات با استفاده از مایع ظرفشویی باعث لیز شدن مواد میوه و سبزی میشود و در نتیجه انگلهای موجود بر روی سطح پوست آنها به اصطلاح سر خورده و از بین میروند، اما در این روش، میکروبهای میوه و سبزیجات، درون مواد غذایی باقی میماند.
رئیس دفتر سلامت بهداشت محیط وزارت بهداشت، افزود: گند زدایی میوه و سبزیجات، ۴ مرحله است که اولین مرحله، شستشو با آب ساده است و پس از آن باید مراحل انگل زدایی، گند زدایی و شستشوی دوباره با آب ساده انجام شود.
او گفت: بازرسان بهداشت محیط از مراکز تهیه و عرضه مواد غذایی و آب میوه فروشیها و همچنین رستورانهای بین راهی به طور جدی بازرسی میکنند و این اقدام در ساعات تعطیلی ادارات شدت مییابد.
بیشتر بخوانید: قند خونتان را با شربت گلابی کنترل کنید/ نوشیدنی خوشطعم برای داشتن پوست زیبا
غلامی تاکید کرد: به مسافران توصیه میشود، سالم سازی مواد غذایی خام به خصوص میوه و سبزیجات را در سفرهای خود به طور جدی رعایت کنند که به بیماریهای غیر واگیر و عارضههای گوارشی مبتلا نشوند.
انتهای پیام/
میکروب سبزیجات با مایع ظرفشویی، درون مواد غذایی باقی میماند
خلاصه یک منبع مطمئن و معتبر راهنمایی کنه