نبیان گفت: امسال پرونده مسکن مهر در بسیاری از شهرهای مختلف کشور بسته میشود، اما تعدادی از واحدها مشکل حقوقی دارند که پیگیر رفع آنها هستیم.
او تأکید کرد: برخی از پروژههای مسکن مهر فاقد متقاضی بوده و تعدادی از آنها هم پیشرفت فیزیکیشان به زیر ۳۰ درصد رسیده؛ که امیدواریم پرونده آنها هم بسته شود.
نبیان با اشاره به اینکه ضعف درپیشرفت فیزیکی برخی از واحدهای مسکن مهر به دلیل مشکلات حقوقی و یا درگیری تعاونیها بوده است، گفت: این پروژهها به طور معمول دارای مشکل حقوقی هستند که برخی از آنها رفع شده اما برخی از آنها که درگیریهای بیشتری دارند در صدد هستیم آنها را برطرف کنیم.
بیشتر بخوانید: واحدهای مسکن مهر سند دار میشوند
معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تعدادی از واحدهای باقی مانده مسکن مهر امکان تبدیل شدن به پروژههای مشارکتی را دارند، گفت: در صدد همکاری با بخش خصوصی هستیم تا به صورت مشارکتی این پروژهها را در قالب طرح اقدام ملی به متقاضیان واگذار کنیم.
او بیان کرد: پرونده مسکن مهر در بسیاری از شهرهای مختلف بسته شده است اما سعی خواهیم کرد با استفاده از ظرفیتهای اعتبارات استانی و همکاری دستگاههای خدمات رسان این پروندهها را به اتمام برسانیم.
نبیان با اشاره به اینکه در طرح اقدام ملی تمامی دستگاههای حوزه مسکن به صورت مشارکتی فعالیت میکنند، گفت: در حال جمع بندی و انعقاد تفاهم نامه با بخش خصوصی و انبوه سازان هستیم تا این پروژهها به مرحله اجرایی و عملیاتی برسد.
انتهای پیام/
چون نفعی در آن نداشتن و طرح مربوط به دولتی دیگر بود هرکجای دنیا دولت همچین طرحی را اجرا نمی کرد دولتش همان سال اول توسط مجلس و مردم منحل می شد .
خوش به حال مسئولینی که در کشوری مسئولیت قبول میکنند که قرار نیست پاسخ گو باشن .
هر کسی دیگری را مقصر دانست و هیچ کس چاره ای نیاندشید
چرا قبل از وقوع چنین بحرانی جلوی آن گرفته نشده است؟
آیا ما در کشور تحصیل کرده اقصاددان سیاستمدار در مسکن را نداریم که این موضوع را پیش بینی بکنند تا جلوی چنین بحرانی که فقط و فقط قشر آسیب پذیر جامعه را درگیر میکند و صدمه میزند بگیرد!
آیا ساختن n واحد مسکونی وقتی قیمت مصالح افزایش یافته وقتی سود و بهره وام بانکی که به ساخت و ساز چنین واحدهایی تعلق میگیره بالاست و توان پرداختی برای آن کم است، میتواند جلوی افزایش نرخ مسکن را بگیرد؟شما بگین!؟