او افزود: با توجه به سفر اربعین امسال که در پیش رو داریم، اقداماتی از قبیل ایمن سازی کامل محورهای استان برای تردد هر چه بهتر زائران را در دستور کار قرار داده ایم.
پناهنده ادامه داد: علائم ایمنی جاده ها، خط کشی ها، نصب و تعویص دوربینها و قرار دادن آنها در موقعیت مناسب از جمله امور جدی در مقوله ایمنی است.
مدیرکل راهداری استان همدان در ادامه با اشاره به دقت در انجام پروژهها و امور اصلاح راهها و ترمیم پلهایی که در جریان سیل آسیب دیده اند، گفت: با توجه به امکان فعالیت در امور جادهها باید فرصت را غنیمت شمرده و با جدیت پیگیر انجام قراردادها باشیم.
مصطفی پناهنده بر لزوم ارائه گزارش عملیات انجام شده و استفاده از اعتبارات تاکید کرد و یادآور شد: کلیه ادارات و واحدهای دارای اعتبار موظف به انجام تعهدات و وظایف تعیین شده هستند.
او با توجه به ضرورت در تجهیز ماشین آلات راهداری این اداره، بیان داشت: قطعات مورد نیاز برای تجهیزات راهداری باید به موقع تهیه و در انبار آماده باشند.
پناهنده ادامه داد: از متوقف شدن قرادادها به هر علت بپرهیزید، زیرا که کار، زمانی انجام شده تلقی میشود که به اتمام رسیده و در حال اجرا و پیگیری باشد.
او اضافه کرد: تجاربی مانند بارندگی شدید اواخر سال ۹۷ که میزان بارش در ۲۴ ساعت برابر با میزان بارش ۶ ماهه سال ۹۶ بود باید درسی باشد برای آماده باش کامل که کلیه مباحث کاری به نهایت، انجام شود.
مدیرکل راهداری استان همدان در ادامه با اشاره به اینکه مباحث تعمیر و تجهیز راهدارخانهها و تاسیسات ساختمان ادارات نیز باید در زمان مناسب انجام شود، ابراز داشت: در ارزیابی عملکرد اداره کل نیز فصل مشترکی بین اداره ایمنی و حریم و اداره ایمنی و ترافیک در زمینه فعالیت فیزیکی و فرهنگی شامل آموزش ها، حفظ حریم، شناسایی نقاط حادثه خیز و ... از حساسیت ویژهای برخوردار است.
این مسئول افزود:، چون ایمنی حرف اول را در حمل و نقل جادهای میزند، بنابراین باید با اشراف به موقعیتهای جادهای نقطه ضعف و قوت را شناسایی و با اولویت بندی انجام شود.
انتهای پیام/ د