وی با اشاره به اینکه افتخارات بزرگ ما کمتر مربوط به پایتخت بوده و به طور عمده در استانها رقم میخورد، افزود: بر این اساس به نظر میرسد پرداختن به امور مربوط به کمیسیون یونسکو تنها در تهران عادلانه نباشد بنابراین به سمت تمرکززدایی رفته ایم و راه اندازی دفتر استانی کمیسیون یونسکو در یزد در همین راستا اتفاق افتاده است.
ایوبی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه بالاترین سرمایه یونسکو به عنوان شبکه شبکهها، تلاش برای شنیدن همه صداها بوده است، عنوان کرد: البته در این راستا تا حد زیادی نیز موفق بوده است.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو تصریح کرد: البته خروج برخی کشورهای تمامیتخواه از یونسکو نیز تا حد زیادی به تحقق اهداف یونسکو در کشورهای مختلف کمک کرده و اکنون شرایط به نحوی که این کشورها که بالاترین حق عضویت را نیز پرداخت میکردند، اکنون دیگر نقشی در یونسکو ندارند.
ایوبی با اشاره به خروج آمریکا و رژیم صهیونیستی از یونسکو خاطرنشان کرد: این دو رژیم هر جا که باشند به دنبال تمامیتخواهی هستند و با توجه به اینکه نتوانستند در یونسکو به این هدف برسند، از آن خارج شدند و این اتفاق خوشایندی بود.
وی با تاکید بر اینکه امروز در دنیا افرادی که صاحب فکر، اندیشه، ایده، خلاقیت و نوآوری هستند، پیروز میشوند گفت: این شبکه کمک میکند که ایدههای خلاقانه، نو و ممتاز بین کشورها تبادل شود.
دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو در ایران عنوان کرد: اینکه یزد به عنوان یکی از هفت شهر یادگیرنده یونسکو پیوسته، بسیار ارزشمند است و تجربههای یزد برای دیگر شهرها در راستای عضویت در شبکه جهانی شهرهای یادگیرنده بسیار موثر است..
وی افزود: شهر یزد آخر آرزوهای همه گردشگران فرهنگی دنیا است و هر گردشگر فرهنگی در جهان آرزو دارد که یزد را از نزدیک ببیند و به طور قطع معرفی ظرفیتهای بسیار ارزشمند این شهر به جهانیان، زمینه حضور هرچه بیشتر گردشگران را در استان فراهم میکند.
انتهای پیام/ز